Nissan si Eaton fac stocarea energiei la domiciliu fiabila si accesibila pentru toata lumea cu «xStorage HOME»

102 vizualizari
Nissan si Eaton fac stocarea energiei la domiciliu fiabila si accesibila cu xStorage HOME
Distribuie pe

• Conceput pentru a fi cel mai fiabil si accesibil sistem de stocare a energiei de pe piata
• Ajuta consumatorii sa evite perioadele cu tarife ridicate la energie
• Dezvoltat in colaborare cu Nissan si conceput la Nissan Design Europe
• Se estimeaza ca vanzarile vor depasi 100 000 de unitati xStorage HOME in urmatorii cinci ani

Liderul industriei autovehiculelor Nissan si liderul in managementul energiei Eaton si-au unit fortele pentru a prezenta o noua unitate de stocare a energiei destinata segmentului rezidential - conceputa pentru a fi cea mai fiabila si mai accesibila de pe piata. „xStorage HOME” este un sistem de stocare a energiei complet integrat, care le permite consumatorilor sa controleze cum si cand folosesc energia in propriile locuinte.

Conectata la surse regenerabile de energie, cum ar fi panourile solare, sau la sursele de alimentare rezidentiale, unitatea poate economisi banii clientilor la facturile pentru utilitati, incarcandu-se atunci cand este disponibila energia regenerabila sau atunci cand energia este mai ieftina (de exemplu, in timpul noptii) si eliberand energia stocata in momentele in care cererea este mare si costurile sunt ridicate. Daca o locuinta este dotata cu tehnologie solara, consumatorii isi pot alimenta gospodariile folosind energie curata stocata in sistemul lor xStorage HOME si pot fi rasplatiti financiar prin evitarea tarifelor ridicate la energie pe timp de zi.

Sistemul de stocare a energiei la domiciliu ofera si o solutie de rezerva pentru consumatori, asigurandu-se ca lumina nu se intrerupe niciodata - este ideal in momentele in care retelele energetice sunt extrem de solicitate. In plus, clientii pot beneficia de venituri suplimentare vanzand energia stocata inapoi catre retea, atunci cand cererea si costurile sunt ridicate.

Unitatea xStorage HOME este o unitate integrata complet in fabrica, care garanteaza siguranta si performanta stocarii si distribuirii energiei ecologice catre consumatori. Odata montata de un instalator autorizat, este gata de functionare, oferind consumatorilor posibilitatea de a se conecta cu usurinta. De asemenea, va dispune de conexiune la smartphone, pentru a le permite consumatorilor sa comute intre sursele de energie doar apasand o tasta.

Paul Willcox, Presedinte, Nissan Europa, a afirmat: „Era si timpul sa oferim consumatorilor flexibilitatea si puterea de a controla cum si cand folosesc energia in propriile case. Noua solutie xStorage HOME combina competenta Nissan in designul de vehicule si in tehnologia fiabila a bateriilor cu statutul de lider al Eaton in privinta calitatii energiei si a produselor electronice, avand ca rezultat o solutie formidabila pentru o a doua viata a bateriei. Dorim sa facem stocarea de energie interesanta si accesibila pentru toti, nu in ultimul rand pentru ca ofera beneficii reale pentru consumatori, asigurand in acelasi timp o administrare a energiei pentru retea mai inteligenta si mai durabila.”

Dincolo de functionalitatea la nivel inalt, sistemul xStorage HOME a fost conceput, de asemenea, tinandu-se cont de latura estetica si de utilitate, pentru ca acesta sa se incadreze perfect in mediul casnic. Aceasta competenta in domeniul designului provine direct de la sursa de inteligenta a Nissan Design Europa, Regatul Unit, renumita pentru designul si stilul de clasa mondiala ale vehiculelor.

Oferind o „a doua viata” durabila pentru bateriile vehiculelor electrice (EV) Nissan, dupa ce prima lor viata, in componenta masinilor, ia sfarsit, noua unitate este alimentata de douasprezece module de baterie EV Nissan si are potentialul de a revolutiona modul in care oamenii administreaza utilizarea energiei in propria casa, oferind un plus de flexibilitate si economii multiple. 

Cyrille Brisson, Vicepresedinte de Marketing, Eaton Electrical EMEA, a declarat: „Dezvoltarea in colaborare intre Eaton si Nissan ne-a permis sa optimizam costurile de dezvoltare si productie si sa furnizam o oferta bine integrata consumatorilor. Sistemul nostru va fi furnizat utilizatorilor finali gata de functionare, cu toate elementele necesare, inclusiv cablarea si instalarea de catre un profesionist autorizat, la un pret de pornire de 4 000 de euro pentru 4,2 kWh nominal. Politica noastra urmareste evitarea costurilor suplimentare ascunse si atingerea unui cost total de proprietate (Total Cost of Ownership) mai redus decat cel anuntat deja de alte oferte importante.
Ambele companii au deja un renume bine ancorat in Europa, Africa si Orientul Mijlociu. La Eaton, avem o retea de peste 1 000 de distribuitori care lucreaza cu instalatori calificati in 77 de tari. Noi ne asiguram ca consumatorii acceseaza, stocheaza si utilizeaza energia curata in mod sigur si eficient, in confortul propriilor locuinte.”

Noul sistem xStorage HOME marcheaza inceputul unui angajament pe termen lung asumat de Nissan si Eaton, de a extinde portofoliul solutiilor de stocare a energiei disponibile atat pentru clientii particulari, cat si pentru clientii comerciali. Sistemul va fi disponibil pentru comanda prealabila din septembrie 2016 pentru configuratia de alimentare cu energie monofazata, iar pentru configuratia de alimentare cu energie trifazata, din a doua jumatate a anului 2017. Nissan si Eaton estimeaza ca vor vinde peste 100 000 de unitati xStorage HOME in urmatorii cinci ani, intrucat dorinta consumatorilor pentru acest tip de tehnologie este in continua crestere.

Pentru mai multe informatii despre xStorage HOME, vizitati www.eaton.com/xstorage. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video