Noi module de semnalizare pentru gama de coloane luminoase Harmony™ XVU

484 vizualizari
Noi module de semnalizare pentru Harmony™ XVU
Distribuie pe

Cu ajutorul a patru noi module de lumina si sunet, utilizatorii pot realiza configuratii personalizate pentru a imbunatati vizibilitatea echipamentelor de semnalizare.

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, lanseaza in Romania noi module de semnalizare pentru gama de coloane luminoase Harmony XVU: sonore, de montare directa, LED-uri galbene si semnal pulsatoriu. Extinderea acestei game ofera si mai multe optiuni de personalizare, astfel ca utilizatorii pot construi coloane luminoase adaptate in mod optim cerintelor aplicatiilor lor. 

„Noile module optimizeaza vizibilitatea echipamentelor de semnalizare, oferind o mai mare siguranta in utilizarea masinilor sau in desfasurarea proceselor industriale. Functiile imbunatatite cu ajutorul noilor module fac coloanele luminoase Harmony XVU perfecte pentru orice aplicatii industriale, acestea fiind, in acelasi timp, usor de instalat si de utilizat”, a declarat Razvan Copoiu, Vicepresedinte al Diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est in cadrul Schneider Electric.

Harmony XVU inlocuieste gamele Harmony XVD, XVE, XVP si XVB bulb, iar caracteristicile noii oferte includ o culoare intensa, vizibilitate la 360°, luminozitate marita si o durata lunga de viata, cu un consum redus de energie. Pe scurt, coloana luminoasa Harmony XVU prezinta:
• 6 culori, 4 moduri de iluminare, unitati auditive de tip sunet sau buzzer;
• modul LED in mai multe culori,
• diametru de 60 mm;
• grad de protectie IP 65 pentru unitatile de iluminare (fara a avea nevoie de un kit aditional de etansare).

Una dintre caracteristicile produselor Harmony XVU este prezenta unui modul de sunet al carui mod de operare poate fi selectat prin intermediul Playlist Builder, un software de configurare gratuit, pe PC, cu ajutorul unui card SD. In plus, pot fi selectate modurile „Basic” si „Prioritate”. 

Un modul de montare directa este disponibil pentru toate configurarile principale, fara costuri aditionale. De asemenea, un modul LED galben ofera o luminozitate suplimentara, consistenta cu alte unitati de iluminare cu LED, care corespund standardelor aditionale. In acelasi timp, noile solutii de semnalizare propuse de Schneider Electric prezinta un modul de semnal pulsatoriu, care ofera pana la 256 de modele programabile diferite, simplificand cablarea la automatele programabile (PLC). 

Noile module Harmony XVU se integreaza perfect cu alte elemente din aceasta gama, livrand un design superior, o instalare usoara, o interfata cu utilizatorul simpla si o performanta robusta, toate regasindu-se intr-o solutie flexibila si usor de personalizat. 

www.schneider-electric.com 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video