Nou la IEAS 2017! Zona DEMO - Galerie de Robotica

robotica


In cadrul editiei cu numarul XIII a International Electric & Automation Show se va lansa in premiera o zona demo, dedicata prototipurilor din domenii precum robotica, internet of things, smart tehnologies sau realitate virtuala.

Ideea fundamentala este aceea de a oferi un mediu de interactiune si dialog pentru profesionistii din industrie si de a stimula inovatia si cercetarea.

In cadrul zonei experimentale nu pot fi amplasate constructii de tip stand, dar fiecare companie va beneficia de elemente de branding vizual si de spatii amenajate pentru personal.

Ascensiunea tehnologiilor imersive si a dimensiunii Internet of things marcheaza un moment revolutionar pentru sfera automatizarilor, echipamentelor electrice si energiei, prototipurile robotice devenind un element indispensabil in agenda marilor jucatori din industrie.

International Electric & Automation Show se mentine in avangarda evenimentelor tehnice si va invita sa intrati in universul inovatiei, al cercetarii si al stiintei experimentale, in cadrul unui concept unic si interactiv!

>>>Click aici

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la: office@dk-expo.ro

 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare