Noul dimmer universal de la Siemens

79 vizualizari
Noul dimmer universal de la Siemens
Distribuie pe

- Dimmer cu performanta ridicata pentru LED-uri si alte sarcini reglabile
- Fara sarcina minima necesara
- Doua iesiri de sarcina intr-o carcasa compacta 
- Patru moduri de utilizare, contor ore de functionare si indicator de stare

Siemens a adaugat un nou dimmer universal gamei sale Instabus Gamma. In plus fata de lampile standard acest dimmer KNX de inalta performanta este capabil sa controleze si lampile LED cu posibilitate de modernizare (retrofit). LED-urile reglabile pot lumina zonele construite cu intensitate variata. Controlul scenei integrat in noul dimmer universal de la Siemens permite salvarea si reutilizarea ulterioara a anumitor scenarii de luminozitate. Dimmer-ul universal reduce luminozitatea LED-urilor de 230V, in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorului. Comunicare prin intermediul standardului KNX, care conecteaza toate componentele de sistem ale cladirii, extinde utilizarile potentiale ale lampilor cu dimmer.

Noul dimmer universal este potrivit in mod special pentru aplicatiile rezidentiale high-end, camerele de hotel si spatiile formale in cladiri comerciale, precum si pentru spatiile formale din cladirile comerciale la fel precum si pentru zone de prezentare produse din industria de retail.

Dimmer-ul universal suporta control pe front crescator sau pe front descrescator pentru reactanta inductiva sau capacitiva. Dispozitivul este dotat cu detectarea automata a sarcinii si nu necesita o sarcina minima. Are doua canale pentru o sarcina maxima de iesire 300 wati fiecare sau un canal pentru o sarcina maxima de iesire de 500 W si este alimentat de tensiunea de bus KNX.

In caz de supraincalzire, suprasarcina sau scurtcircuit, dimmer-ul universal se opreste. Pentru fiecare canal, dispozitivul are un LED indicator de stare pentru pornit/oprit/scurtcircuit/suprasarcina si supraincalzire. Alte functii includ patru moduri de utilizare (mod normal, timer de 1 nivel, timer 2 nivele, aprindere intermitenta), controlul scenei si un contor al orelor de functionare. ETS, incepand cu versiunea ETS4, poate fi folosit pentru setarea parametrilor si punerea in functiune a dispozitivului. 

Lampile conventionale cu incandescenta / halogen si lampile fluorescente compacte din aplicatiile rezidentiale, precum si lampile fluorescente compacte si tuburile fluorescente din aplicatii comerciale sunt inlocuite treptat cu lampi tip LED care reduc consumul de energie, dintre care cele mai multe sunt reglabile. in comparatie cu corpurile de iluminat conventionale, LED-urile utilizeaza in mod semnificativ mai putina energie si ofera o durata de viata mult mai lunga.

Siemens.ro/bt
Formular abonare Newsletter lunar Siemens Building Technologies

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video