Realizati cu ajutorul imprimantei BMP61 produse alternative la placutele gravate!

100 vizualizari
Brady lanseaza imprimanta BMP61
Distribuie pe

Brady Corporation va ofera o solutie de identificare prin care pot fi eliminate definitiv dificultatile legate de placutele gravate. Eticheta de inlocuire a placutelor gravate este creata special pentru inlocuirea placutelor gravate si plotate la componente electrice si dulapuri, butoane si panouri de control.

Rentabila
Eticheta de inlocuire a placutelor gravate de la Brady este similara cu placutele gravate atat ca aspect, cat si ca grosime, dar are un pret mai redus. Nu mai sunt necesare stocuri de placute gravate, deoarece utilizatorii pot imprima cu usurinta produse alternative la placutele gravate in diverse dimensiuni cu imprimanta de etichete BMP61 oricand este necesar.

O serie larga de aplicatii
Etichetele de inlocuire a placutelor gravate sunt o alternativa rentabila pentru identificarea panourilor de control, panourilor de conexiuni, dulapurilor electrice, comutatoarelor, butoanelor, lampilor de semnalizare, butoanelor de pornire/oprire, instrumentelor, liniilor de productie si stativelor. Eticheta ofera o buna rezistenta la abraziune, produse chimice, temperatura si radiatii UV si are un adeziv de calitate, adecvat pentru suprafete aspre si neregulate.

O eticheta pentru cerintele dvs.
Imprimanta cu transfer termic pentru etichete BMP61 este deosebit de rezistenta si compatibila cu 600 de tipuri de etichete si panglici cu cerneala. Fiecare combinatie reprezinta o solutie de identificare durabila, conceputa pentru a rezista in conditii extreme si a asigura identificarea cablurilor si componentelor in cele mai exigente domenii de activitate. 

BMP61 poate imprima etichete circulare, etichete cu autolaminare, etichete de inlocuire a placutelor gravate, etichete neadezive si chiar etichete conforme specificatiilor clientilor, cu o varietate larga de materiale, dimensiuni si culori, avand latimea de pana la 50,80 mm. Gratie materialelor pentru etichete de inalta performanta, care pot rezista in cele mai dificile aplicatii de identificare industriala, imprimanta de etichete BMP61 este un partener durabil pe teren si un instrument fiabil si util in atelier.

Pentru mai multe informatii despre etichetele de inlocuire a placutelor gravate si imprimanta de etichete BMP61, contactati Brady la emea_request@bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video