Schneider Electric a finalizat integrarea brandului Telvent

78 vizualizari
Telvent
Distribuie pe

Telvent GIT S.A., lider in furnizarea de informatii si solutii IT in timp real, pentru o lume sustenabila, anunta, dupa o perioada de tranzitie de un an si jumatate, finalizarea integrarii marcii Telvent in Schneider Electric. 

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, detine pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Realizand venituri din vanzari in valoare de peste 22,4 miliarde de euro și avand mai mult de 130.000 de angajati la nivel mondial, Schneider Electric face energia sigura, fiabila, eficienta, productiva si verde.

Potrivit lui Ignacio Gonzalez, Presedinte si CEO al Telvent, “Dupa o perioada de integrare productiva, interesanta si de success, suntem mandri sa fim cunoscuti sub numele de Schneider Electric. Impreuna, putem continua saimbunatatim eficienta infrastructurilor de importanta critica si sa continuam sa ne concentram pe ajutarea clientilor in provocarile construirii unei lumi sustenabile pentru generatiile viitoare”. 

“Clientii Schneider Electric se pot astepta la aceleasi solutii pe care le cunosc si in care au incredere, si pot beneficia acum de noile imbunatatiri si oferte, posibile datorita sinergiilor unice si punctelor forte pe care le impartasim cu Telvent”, a declarat Michel Crochon, Vicepresedinte Executiv, Infrastructure Business, Schneider Electric. “Noi credem cu tarie ca noua formula le aduce clientilor nostri valori unice si ca exista o compatibilitate strategica ideala cu serviciile noastre deja existente si cu cresterea noastra continua”.

Telvent ofera solutii cu o valoare adaugata ridicata si o gama completa de softuri cu ajutorul carora pot fi gestionate solutiile Schneider Electric pentru managementul energiei și al proceselor, conducand eficienta infrastructurilor de importanta critica intr-o noua era, cea a infrastructurilor inteligente, precum reteaua electrica inteligenta. Toate segmentele de afaceri Telvent au realizat o tranzitie de succes la brandul Schneider Electric, cu exceptia diviziei de agricultura, care va ramane marca Telvent DTN/The Progressive Farmer, ca parte a strategiei de abordare a pietei.
Companiile impartasesc un angajament puternic si profund pentru eficienta si sustenabilitate. Integrarea Telvent de catre Schneider Electric a creat o oferta mai ampla de solutii si noi imbunatatiri de afaceri pentru clientii din intreaga lume.

• Pentru Reteaua electrica inteligenta, integrarea ofera acum un portofoliu complet de joasa si medie tensiune care, combinat cu un set complet de software-uri de management in timp real al operatiunilor, face reteaua electrica mai fiabila, eficienta si sigura.
• Pentru Infrastructurile de petrol si gaze, oferta combinata contine acum o gama larga de solutii, de la cele pentru centrale si pana la nivel de companie, pentru a crea solutii complete si integrate atat pe orizontala, cat si in aval. 
• Pentru segmentul de Apa si apa uzata, oferta comuna contine acum solutii interoperabile pentru un proces mai inteligent de luare a deciziilor pe tot parcursul ciclului apei, reducerea pierderilor si implementarea unor retele mai inteligente de apa.
• Pentru Vreme, fuziunea ofera acum informatii meteo avansate care permit, in domeniul energiei, optimizarea integrarii energiilor regenerabile in reteaua electrica, precum si informatii de optimizare a aplicatiilor in transporturi, apa si in alte domenii.
• In cadrul Transportului, oferta mixta creeaza o solutie de top SmartMobility, avand un management imbunatatit al retelelor de transport multi-model prin intermediul integrarii de solutii de securitate de teren, sisteme, infrastructura IT si servicii de informare. De asemenea, se adauga o noua valoare ofertei SmartCity, asigurandu-se un management mai bun al oraselor, sustenabilitate si securitate crescute si servicii imbunatatite pentru rezidenti.
• Domeniile puternice de afaceri Agricultura si Servicii Globale ale Telvent vor continua sa produca solutii inteligente si sa isi extinda ofertele pentru a facilita cresterea globala.

Prezenta globala a Telvent se va imbunatati datorita valorificarii prezentei companiei Schneider Electric in cele peste 100 de tari in care are operatiuni.

www.schneider-electric.com/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video