Schneider Electric isi extinde serviciile de suport clienti cu o aplicatie pentru smartphone si tableta

61 vizualizari
aplicatia Customer Care by Schneider Electric
Distribuie pe

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a lansat aplicatia Customer Care by Schneider Electric, prin care le ofera clientilor acces facil 24/7 la servicii de suport specializat si informatii utile. Disponibila gratuit, in 11 limbi straine, pe dispozitivele iOSTM si AndroidTM, aceasta aplicatie reprezinta cea mai rapida si usoara cale de a contacta direct un reprezentant Schneider Electric.

Caracteristici de tip self-service
Prin utilizarea functiei de cautare rapida sau prin scanarea unui cod QR, clientii pot accesa raspunsuri la intrebari frecvente si documentatia tehnica a produselor. De asemenea, acestia au posibilitatea de a cauta ghiduri tehnice si de a inregistra produse.

Conectarea cu Schneider Electric
Aplicatia Customer Care by Schneider Electric le ofera clientilor acces rapid la asistenta specializata, acestia putandu-se conecta direct cu Centrul de Suport Clienti al Schneider Electric printr-o singura atingere a ecranului tactil sau prin e-mail.

Proiectata pentru dispozitivele iOSTM si AndroidTM, aplicatia Customer Care by Schneider Electric este disponibila gratuit pe Google PlayTM si in Apple App StoreSM, in 11 limbi straine, urmand sa includa in viitor noi limbi straine si caracteristici.

Servicii de suport clienti in Romania
Aplicatia Customer Care by Schneider Electric a fost dezvoltata ca parte a eforturilor continue ale companiei de a le asigura clientilor servicii de cea mai inalta calitate.
In Romania, Schneider Electric opereaza si un centru de suport clienti, infiintat in anul 2011 in Bucuresti, care functioneaza in prezent ca un hub regional pentru grupul Schneider Electric. Cei aproximativ 100 de angajati ai centrului ofera asistenta comerciala, logistica si tehnica prin telefon, web si email pentru 46 de tari, in 20 de limbi straine, pentru parteneri, distribuitori, dezvoltatori de tablouri electrice, integratori de sistem, electricieni si utilizatori finali ai solutiilor Schneider Electric.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video