Schneider Electric Romania lanseaza noile rame Unica Class

513 vizualizari
Ramele Unica Class
Distribuie pe

Subsidiara din Romania a Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a lansat noua gama de rame Unica Class.
Design-ul discret, minimalist si diversitatea materialelor din care sunt realizate constituie noutatea ramelor Unica Class.
Toate aceste produse sunt realizate din materiale naturale. Avand insertii de grafit si aluminiu, ramele se potrivesc tuturor mecanismelor Unica de la Schneider Electric. 

Fara a renunta la cladirile in care locuim sau lucram, ne putem bucura de imaginea reconfortanta a valurilor clare ale marii, de praful provenit din solul de culoarea ocrului sau de duritatea rece a unei bucati de piatra zimtata.
Ramele Unica Class sunt realizate din ardezie naturala, sticla, piele sau metal.
Atemporale si de o frumusete dura, ramele din ardezie sunt tratate impotriva amprentelor si astfel nu lasa urme la atingere.
 Ramele din otel si aluminiu Unica Class prezinta o eleganta masiva si curata, potrivindu-se in mediul de lucru la fel de bine ca in propria casa a unui arhitect.
Sticla a fost folosita in realizarea dispozitivelor electrice inca de la inceputurile electricitatii. A fost, de asemenea, materialul preferat al arhitectilor modernisti. Tocmai de aceea, Schneider Electric duce utilizarea si design-ul sticlei mai departe. Putem pune in valoare atmosfera deosebita a unei camere luminoase cu Unica Class din sticla alba sau putem alege optiunea captivanta a ramei tip oglinda neagra. Toate aceste rame sunt realizate din sticla tratata termic pentru o rezistenta mecanica maxima.
Materialul care transpune cel mai bine timpul este pielea, element organic ce poate oferi ramelor Unica Class un sentiment placut la atingere, un parfum deosebit si o stralucire intriganta. Realizate din piele de cea mai buna calitate, aceste rame sporesc gradul de rafinament si distinctie al interiorului unei locuinte sau al unui birou.
Aceste produse se potrivesc gamei de solutii inteligente Unica de la Schneider Electric, toate avand o particularitate comuna: eficientizarea energetica.


Despre Schneider Electric
Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 130 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, fiabila, eficienta, productiva si verde, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 22.4 miliarde de euro in 2011, prin activitatea lor constanta de a ajuta persoanele si organizatiile «sa profite la maxim de resursele energetice» . 
www.schneider-electric.com/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video