Schneider Electric si Fundatia Skolkovo au semnat un acord pentru deschiderea unui centru de C&D in Rusia

62 vizualizari
Schneider Electric si Fundatia Skolkovo
Distribuie pe

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, si Fundatia Skolkovo, au semnat un acord pentru crearea unui nou centru de cercetare-dezvoltare in Skolkovo, Orasul Inovatiei, din Rusia.

Centrul de C&D in-house, care va avea peste 100 de angajati pana in anul 2016, va lucra la crearea unui sistem avansat de management al distributiei de energie pentru retelele electrice, la dezvoltarea unor sisteme de control automatizate si la alte solutii inovatoare. Aproximativ 90% din personalul de la centrul C&D va fi axat pe cercetare.

Jean-Pascal Tricoire, Presedinte & CEO al Schneider Electric, a declarat: „Deschiderea noului nostru centru de C&D in Orasul Inovatiei Skolkovo ne pozitioneaza in inima noului hub de tehnologie si inovatie din Rusia. Prin acest acord, reconfirmam planul nostru strategic, pe termen lung, de a investi pentru inovatie in Rusia”.

Viktor Vekselberg, presedintele Fundatiei Skolkovo a declarat: „Colaborarea cu nume precum Schneider Electric, lider in domeniul lor si punct de referinta in impunerea de noi standarde, este deosebit de importanta pentru noi. Este demn de mentionat, de asemenea, faptul ca Schneider Electric nu doar va cerceta propriile solutii, ci va participa direct la dezvoltarea retelei inteligente din Orasul Inovatiei Skolkovo".

Acordul a fost semnat de catre Viktor Vekselberg, Presedintele Fundatiei Skolkovo, Conor Lenihan, Vice-Presedinte pentru Afaceri Internationale al Fundatiei Skolkovo, Jean-Pascal Tricoire, Presedinte & CEO al Schneider Electric si Jean-Louis Stasi, Presedintele Schneider Electric Rusia, in timpul Forumul Economic International Sankt-Petersburg 2012.

Foto: Jean-Pascal Tricoire, Presedinte & CEO al Schneider Electric, si Conor Lenihan, Vice-Presedinte pentru Afaceri Internationale al Skolkovo Foundation, la ceremonia de semnare in timpul Forumului Economic International Sankt-Petersburg 2012.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video