Seria TELARIS: Multifunctionale pentru instalatiile electrice

149 vizualizari
Telaris ProInstall-100-EUR si ProInstall-200-EUR
Distribuie pe

Seria Telaris, de testere multifunctionale pentru instalatiile electrice, a fost gandita special pentru electricieni, prin doua modele cu ajutorul carora se poate verifica siguranta si integritatea instalatiilor electrice in situri comerciale, industriale si rezidentiale. 

Cele doua modele, Telaris ProInstall-100-EUR si ProInstall-200-EUR, sunt construite sa faca fata celor mai severe situatii, in medii in care acuratetea si buna functionare, in permanenta, sunt esentiale. Printre caracteristicile cheie ale produselor noii serii Telaris, amintim: testare mai eficienta prin asigurarea unui mecansim automat de masuratori secventiale, portabilitate ridicata, interfata simpla si display LCD de dimensiuni optime, capacitatea de descarcare a datelor pe PC, masuratori rapide ale buclelor de curenti mari. Aceasta serie a fost dezvoltata pentru desfasurarea testelor electrice in timp record, dispunand si de functii de testare automata in detectarea eventualelor probleme.

Despre Amprobe
Amprobe este sinonim cu robustete la preturi accesibile. Uneltele si instrumentele Amprobe sunt construite sa dureze si sunt plasate intr-o zona rezonabila de cost. Compania a fost fondata in Long Island, New York in 1948, drept Pyramid Instrument Company. A devenit Amprobe Instrument Corporation in 1960. Amprobe a fost achiziționata de Danaher Corporation in 2006, cu cartierul general la Everett, Washington.
Astazi, Amprobe produce o gama extinsa de instrumente si unelte profesionale de masurare, instrumente destinate profesionistilor din industria de climatizare, energie, calitatea apei si energie solara.


Multifunction Electrical Installation Tester Series
Telaris ProInstall-100-EUR and ProInstall-200-EUR

The Telaris Multifunction Tester Series offers two models that verify the safety of electrical installations in residential, commercial and industrial applications.
The Telaris ProInstall series has been developed to carry out the following safety measurements of electrical installations in accordance with EN 61557: Insulation resistance, Low Ohm resistance, Loop impedance, RCD tests, Earth ground resistance, Phase sequence.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video