novapex

 

Soluțiile EcoStruxure reduc consumul de energie electrică, în medie, cu 24%

Schneider Electric
vizualizari

Soluțiile EcoStruxure de la Schneider Electric reduc consumul de energie electrică, în medie, cu 24%

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și al automatizării, a prezentat în cadrul Innovation Day București o parte dintre soluțiile sale EcoStruxure de eficientizare. Acestea susțin procesul de transformare digitală al unui mare număr de companii de top din diferite domenii.

„Vedem transformarea digitală în fiecare zi, la un nivel mai mare sau mai mic, din momentul în care ne trezim și ne facem o cafea la espressor și nu la ibric, continuând cu știrile pe care le citim pe telefon și nu în format tipărit, sau cu o căutare pe Google”, spune Marius Perșinaru, Country President Schneider Electric România & Republica Moldova.
„Soluțiile noastre aduc transformarea digitală în spații de producție, în clădiri comerciale, în rețele de distribuție a energiei electrice, în centre de date – oriunde este loc de eficientizare, iar experiența proiectelor derulate la nivel global în ultimii 5 ani ne arată că economiile realizate în urma acestui proces duc la reduceri medii ale consumului de energie electrică de 24%, cu vârfuri care ajung până la 85% în rândul marilor consumatori de energie. Aceste cifre sunt răspunsul cel mai bun la întrebarea dacă merită ca o companie să treacă printr-un proces de transformare digitală. Noua economie este una digitală, iar o companie nu are nicio șansă de dezvoltare pe termen lung dacă nu ia parte la acest proces.”

Marius-Persinaru
Alte beneficii rezultate în urma sintetizării datelor din proiectele implementate de Schneider Electric sunt o reducere medie cu 35% a cheltuielilor de capital și optimizarea timpului angajaților, precum și o productivitate mai mare cu până la 50%, în domeniul aplicațiilor industriale. 

Arhitectura digitală Schneider Electric EcoStruxure valorifică cele mai noi dezvoltări din IoT, mobilitate, cloud, securitate cibernetică, pentru a conecta produse, aplicații și servicii și a genera date analitice, care au ca scop eficiența pe toate planurile. Soluția EcoStruxure poate fi implementată în clădiri, centre de date, infrastructură și diferite sectoare industriale.

Soluțiile expuse în cadrul Innovation Day București

EcoStruxure Machine
Soluția Ecostruxure Machine este un exemplu de arhitectură specifică liniilor de producție industriale, compusă din echipamente conectate la Cloud, care permit utilizatorului să primească recomandări cu ajutorul aplicațiilor specializate de analiză și statistică, fie la nivel de management, fie la nivel de serviciu mentenanță. 

Acestea sunt acțiuni necesare pentru a aduce beneficii importante clientului, cum ar fi: economii de energie sau materie primă; scurtarea timpului de producție; reducerea timpului de oprire; mentenanță în timp real, predictivă și preventivă; training on-the-job în fața liniei de producție. 

Soluția de realitate augmentată (AOA) a fost proiectată pentru a prezenta utilizatorului orice informație cu privire la echipamentul din fața sa: diverse valori electrice și termice, stare echipament, tip echipament, manualul de utilizare a echipamentului, instrucțiuni – text sau video - despre cum poate fi acesta operat sau înlocuit. 

IoT Box este un produs revoluționar creat special de Schneider Electric pentru a conecta la Cloud orice echipament clasic, aparținând Schneider Electric sau unei terțe părți, care nu a fost prevăzut cu o conexiune la nivelul superior. Acesta colectează date care controlează echipamentele conectate și le transferă apoi către tabletă, prin intermediul unui router WiFi. 

Ecostruxure Building
Aceasta este soluția Schneider Electric care conectează într-un mod sigur sistemele hardware, software, platformele cloud și aplicațiile mobile. Implementarea sa asigură funcționarea eficientă a clădirilor, optimizarea confortului și a productivității.

EcoStruxure Power
Soluția prezentată permite optimizarea activității de mentenanță prin urmărirea simplă și eficientă a operațiunilor, a stărilor de funcționare și a consumurilor energetice aferente, atât pentru aplicații mici și medii, cât și pentru cele mari, de importanță critică.
EcoStruxure Power măsoară continuu parametrii electrici din rețeaua electrică de distribuție, ajutând echipele de mentenanță să analizeze, să remedieze și să ia decizii referitoare la sistemul de distribuție electrică. Software-ul colectează automat datele din rețeaua electrică și le prezintă într-o formă ușor de interpretat, prin intermediul interfeței web.

Ecostruxure Grid 
Soluția IoT pentru tablouri electrice de medie tensiune permite monitorizarea condițiilor de mediu și a stării lor operaționale. Printr-o singură platformă automatizată se monitorizează și controlează posturile de transformare, cu scopul creșterii performanței rețelei electrice de medie tensiune.

Ecostruxure IT
Soluția introduce un nou etalon în modul în care profesioniștii IT și cei care administrează centre de date monitorizează și gestionează infrastructura critică IT atât on-site, cât și in cloud sau „at the edge”. Platforma poate face recomandări ce pot fi implementate în timp real, pentru a optimiza performanța infrastructurii și a reduce riscurile.

La nivel global, soluțiile Schneider Electric au susținut digitalizarea și eficientizarea managementului energiei într-o multitudine de proiecte, printre care: sediul Deloitte din Amsterdam – cea mai sustenabilă clădire din lume, hotelul Marriott din China, stadionul Tottenham din Londra, compania multinațională de energie Enel sau Lidl Finlanda. 

Printre proiectele de eficientizare energetică derulate de Schneider Electric și partenerii săi în România se numără centrul de afaceri Binarium din Cluj-Napoca, care a primit calificativul Outstanding în evaluarea realiată pe baza criteriilor standardului internațional BREEAM, clădirea de birouri The Bridge 1, din București, cât și multe alte fabrici din diferite domenii.

Despre Schneider Electric
La Schneider, credem că accesul la electricitate prin intermediul unor soluții inteligente este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine - Life is On!   
Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură cat și în diferite industrii.
Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care împărtășește țelul și valorile noastre.
www.se.com/ro 
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:8000
Data publicarii: 28.05.2020
Valoarea estimata:446218
Data publicarii: 28.05.2020