Energie eoliana: TUV Rheinland obtine noi acreditari

125 vizualizari
TUV Rheinland acreditare - Energie eoliana
Distribuie pe


TÜV Rheinland a fost auditat și acreditat ca organism de certificare de către International Electrotechnical Committee Conformity Assessment System for Renewable Energy (IECRE). Cu această acreditare, compania a fost autorizată, ca organizație independentă de testare, să emită certificate IECRE pentru turbine eoliene. 

"Această acreditare de succes de către IEC a confirmat experiența noastră în domeniul energiei eoliene", spune Matthias Laatsch, șef energie eoliană la TÜV Rheinland. 

"Această acreditare completează acreditările noastre și reprezintă un criteriu important pentru producătorii de turbine, sisteme și componente". TÜV Rheinland funcționează de câțiva ani în domeniul certificării tipurilor și componentelor pentru turbine eoliene și este acum pe lista IECRE ca una dintre cele opt companii de pe lista organismelor de certificare (RE Certification Bodies) (RECBs).

IECRE este formată în prezent din 16 comisii naționale din diferite țări. În octombrie 2016, organizația a lansat un sistem de certificare a uzinelor de energie regenerabilă. Acest sistem va umple lacunele existente în domeniile energiei eoliene, fotovoltaice și energiei marine și armonizează procedurile de testare la nivel global. 
Sistemul este conceput pentru a obține recunoașterea comună și reciprocă a serviciilor de testare în rândul organismelor de certificare acreditate și al laboratoarelor de testare și pentru a facilita comerțul internațional de sisteme care respectă nivelul de siguranță necesar. 

De asemenea, dorește să se asigure că toți furnizorii, subantreprenorii și consumatorii finali înțeleg elementele, modulele, rapoartele, declarațiile și certificatele implicate în procesele de certificare.

TÜV Rheinland oferă servicii complexe în domeniul energiei eoliene către producători, operatori, investitori și asiguratori. TÜV Rheinland oferă asistență clienților din întreaga lume prin crearea de evaluări și monitorizarea parametrilor de funcționare, analize de risc și pericol, precum și prin certificarea turbinelor eoliene și a fermelor eoliene. În plus, TÜV Rheinland este de asemenea acreditată de DAkks, organismul de acreditare națională din Germania, pentru certificarea fermelor eoliene de pe uscat și din larg și a componentelor acestora conform standardelor naționale și internaționale.

www.tuv.com 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video