E.ON investeste in turbine eoliene pentru sectorul business

200 vizualizari
Eon
Distribuie pe

• Startup b.ventus oferă o soluție unică pentru generarea energiei eoliene
• Proces scurt de autorizare și mărimea redusă fac turbinele ideale pentru companii

E.ON a achiziţionat o parte din b.ventus, o companie startup a cărei soluţie unică permite clienților să producă rapid și ușor propria lor energie eoliană. Elementul central este o turbină eoliană special concepută pentru acest rol.

Cu o înălțime de cel puțin 30 de metri, turbinele pot fi instalate rapid și nu necesită un proces lung de autorizare. De asemenea, pot fi integrate cu instalațiile existente ale clientului, instalații precum unități de congenerare sau o rețea de energie solară. E.ON a făcut investiția ca parte a programului: :agile, accelerator și incubator pentru susţinerea startup-urilor legate de energie.

b.ventus furnizează totul pentru clienții săi, de la instalare la funcționare. Autorizarea, care nu face obiectul procesului de planificare regională a Germaniei sau Legii federale privind controlul imisiilor, durează doar câteva luni. b.ventus va întreţine, iar dacă este necesar, va repara turbinele. Compania garantează 95% disponibilitate. În mod ideal, investiția unui client în turbină se va amortiza în doar 6 ani.

"Am ales b.ventus ca partener deoaree compania a dezvoltat o idee de afacere promițătoare și inovatoare pe care ne dorim să o construim”, a spus Alexander Montebaur, CEO al E.DIS, explicând investiția E.ON. "Totodată, acest lucru ne oferă oportunitatea de a colabora îndeaproape cu celelalte companii E.ON, o întreprindere de renume și unul dintre partenerii noștri regionali”.

Datele tehnice ale turbinelor eoliene
Înălțime: 29 metri
Diametrul rotorului: 42 metri
Înălțimea maximă a rotorului: 50 metri
Generatorul: 250 kilowați, acţionare directă
Rotația rotorului pe minut: 27,3

https://www.eon.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video