Panouri solare pentru hoteluri și pensiuni

2327 vizualizari
panouri solare plane
Distribuie pe

 

Solar Logistic

De ce ar trebui să iei în considerare tehnologia solară?

Sectorul hotelier este un mare consumator de energie. Utilizarea surselor de energie mai curate și mai ieftine va ajuta la reducerea costurilor operaționale, la creșterea competitivității și sustenabilității.
O opțiune pentru multe astfel de cazuri (pensiuni, hoteluri, cabane, etc.) este de a-și produce propria energie și, în cele mai multe cazuri, energia solară este singura alternativă realistă.

Razele soarelui (radiația solară) oferă o sursă imensă de energie potențială care poate fi folosită pentru încălzirea, răcirea și iluminarea clădirilor. S-a estimat că mai multă energie de la soare cade pe planeta noastră într-o oră decât cea folosită în întreaga lume într-un an.

Cele trei sisteme principale de tehnologie solară care transformă lumina solară în energie sunt:

• Sisteme solare-termice pentru producere apă caldă menajeră sau aport la încălzire
De departe cea mai frecvent utilizată, această tehnologie solară produce apă caldă. Panourile solare colectează energia, care încălzește direct sau indirect sistemul de apă calda menajera.

• Energie solară fotovoltaică
Aceasta transformă lumina solară în energie electrică prin intermediul celulelor. Tehnologia a fost descoperită de oamenii de știință în 1954 și a fost transferată in constructia modulelor fotovoltaice pentru producerea curentului electric

• Proiectare solară pasivă (sistem solar pasiv)
Clădirile noi pot fi proiectate pentru a colecta, depozita și distribui energia solară. Caracteristicile includ  ferestrele orientate spre sud și materialele de construcție (masa termică) care absorb și eliberează lent căldura soarelui.

Salvarea planetei este un lucru bun, dar ce beneficii aveți dacă faceți investiția dvs. ecologică?

Indiferent de tehnologia solară pe care o instalați, veți începe să economisiți imediat la facturile de energie și, în funcție de sistem și de prețurile percepute de furnizorul local de energie, vă puteți aștepta să vă recuperați costurile investiției în 4  până la 8 ani. Majoritatea sistemelor au garanția producătorilor de 10 ani și o durată de viață de până la 20 ani.

Solar Logistic este importator direct al celui mai mare producător de panouri solare plane din Austria – GREENoneTEC Solarindustrie. De 12 ani, SolarLogistic distribuie, montează, servisează și implementează sisteme solare termice în sisteme clasice de încălzire.
Sprijinim și încurajăm proprietarii de hoteluri, pensiuni, cabane și vile să-și monteze sisteme solare-termice pentru producere de apă caldă menajeră și aport la încălzire, precum și sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei electrice, realizându-se o economie substanțială la costurile privind energia. Mai multe detalii despre caracteristicile și avantajele montării unor astfel de sisteme solare precum și imagini relevante cu lucrările noastre puteți găsi pe site-ul oficial al companiei noastre, www.solarlogistic.ro

panouri solare

Hotelurile sau pensiunile nou-construite sunt capabile să încorporeze toate cele trei sisteme – solare termice, fotovoltaica solară și proiectarea solară pasivă - pentru a deveni cât mai independente energetic, indiferent de locația acestora.

Hotelurile existente au opțiunea de a instala sisteme solare-termice pentru producere de apă caldă menajeră și aport la încălzire, fotovoltaică solară sau ambele. Sistemele solare-termice sunt de departe cea mai populară și mai ieftină opțiune și pot produce economii mari, precum și reducerea emisiilor de CO2. Apa caldă este o cerință constantă pentru orice hotel și acest sistem poate reduce nevoia de încălzire convențională a apei cu până la două treimi.

Majoritatea acestor sisteme au două componente principale - un sistem solar format din panouri solare mari, montate în mod normal pe acoperiș și un rezervor de apă .
Într-un sistem solar de încălzire a piscinei, mecanismul de filtrare a piscinei existente pompează apa din piscină prin colectorul solar, iar căldura colectată este transferată direct în piscină.

Indiferent de sistemul solar folosit, cu cât sunt instalate mai multe panouri, cu atât se va produce mai multă energie, deci trebuie să se țină seama de spațiu și estetică. Iar majoritatea cazurilor spațiului pe acoperiș este vast. Hotelurile și pensiunile care utilizează astfel de sisteme stabilesc modele exemplare, mai mult, contribuie la promovarea brandului și la crearea unei imagini extrem de pozitive pentru hotel sau pensiune.

Panourile solare și beneficiile lor pentru o cabană/vilă/pensiune/hotel

• nu depinzi de rețeaua electrică, îți produci singur energia electrică sau apa caldă menajeră
• le poți amplasa oriunde; sunt fiabile și de încredere
• în timp ajungi să faci economii și plătești mai puțin pentru curent
• nu mai poluezi planeta, produci energie curată și nu elimini în atmosferă gaze, dacă folosești energia electrică de la panourile solare pentru încălzire
• au durată de viață îndelungată
• termen de garanţie de 10 ani de la data montajului!

Vouă cum vi se pare ideea de a fi independent energetic?

Contact

►►Vizitați website-ul nostru www.solarlogistic.ro unde puteți vedea întreaga noastră gamă de panouri solare: https://www.solarlogistic.ro/produse/
►►Imagini cu lucrările noastre: https://www.solarlogistic.ro/portofoliu/

sau ne puteți contacta pe coordonatele:
Solar Logistic SRL • Sediu si depozit: Str. Luncii Nr. 3 A, 335700 Orăştie, jud. Hunedoara
+40 743 755 801office@solarlogistic.rowww.solarlogistic.ro

___________________________

Câteva din lucrările noastre pentru hoteluri și pensiuni:

panouri solare hotel Cluj Napoca
Hotel, Cluj Napoca
Sistem de apă caldă menajeră cu 8 panouri solare ESTEC Prestige 2,5 mp (20 mp total suprafață), lucrare executat- cu partenerul nostru DECS SRL

pensiune Deva panouri solare

Deva -2008 DHS- sistem solar pentru pensiune
Sistem solar complex cu 12 panouri ESTEC Prestige de 2,5 mp, pentru producerea apei calde manajere pentru o pensiune de 10 camere și susținerea încălzirii.

club tenis panouri solare

Arad 2008 Club Tenis
Sistem pentru apă caldă menajeră cu 6 panouri ESTEC Prestige 6250, montaj efectuat de partenerul nostru din Arad, Traian Lazarescu. Boiler bivalent de 800 litri pentru producerea apei calde menajere pentru baza sportivă și pensiunea și curtea acesteia

Alba Iulia panouri solare

Alba Iulia 2009 - Sistem de apă caldă la pensiune
Sistem pentru producerea apei calde menajere la pensiunea Hanul cu Berze de la Alba Iulia, cu 6 panouri ESTEC Prestige 6250

Interoptik Timisoara

Interoptik Timișoara
Sistem solar pentru apă caldă pentru nevoi tehnologice, cu 12 panouri ESTEC Germania de 2,5 mp

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video