Prototipul EFdeN va fi expus in parcarea Baneasa Shopping City

78 vizualizari
EFdeN
Distribuie pe

Prototipul EFdeN, locuinta solara inteligenta destinata Bucurestiului, va fi construita si expusa in parcarea Baneasa Shopping City in perioada 17 martie - 9 iunie 2014

Oficial, centrul comercial din Capitala sustine reprezentantul Romaniei in finala Solar Decathlon Europe si ofera echipei EFdeN spatiul necesar pentru a construi casa care va concura in iulie, la Versailles. Aici aceasta va fi prezenta la olimpiada arhitecturii solare si a tehnologiilor integrate, alaturi de alte 19 echipe din 16 tari.

Asadar, pana in vara, parcarea Baneasa Shopping City va fi animata de actiunile echipei EFdeN in misiunea lor de a construi o casa pe care au petrecut mai bine de 12 luni pentru a o proiecta si care se prezinta acum ca un echilibru perfect intre design sustenabil, eficienta energetica si natura. Pe langa activitatile de santier, membrii EFdeN asigura ca vor umple zona de dinamism si voie buna prin evenimentele pe care le vor organiza: seri de filme documentare proiectate pe fatada prototipului, workshop-uri cu plante in sera, dar si vizite in prototip odata ce acesta va fi finalizat si deschis catre publicul larg.

EFdeN este reprezentantul Romaniei la Solar Decathlon Europe 2014, cea mai importanta competitie de arhitectura si inginerie dedicata universitatilor din intreaga lume. In vara lui 2014, prototipul EFdeN va fi expus in La Cite du Soleil in Versailles, pe domeniile vestitului palat. Aici se va prezenta ca o casa solara eficienta energetic si inteligenta destinata mediului urban care integreaza o sera hibrid multifunctionala dedicata conceptului de urban farming. 

Mai multe detalii despre proiect, concurs si echipa puteti afla la www.efden.org sau la www.fb.com/efden.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video