novapex

 

VERBUND va furniza pentru Automobile Dacia electricitate și certificate verzi

VERBUND
vizualizari

VERBUND furnizează pentru Automobile Dacia S.A. electricitate și certificate verzi de la centralele eoliene din România

Cooperarea dintre VERBUND, cea mai mare companie de electricitate din Austria, și filiala Renault, Automobile Dacia S.A., a început la data de 1 iulie 2019. VERBUND va furniza energie eoliană de la parcul eolian din Casimcea, România, reprezentând 344 GWh și 149.000 certificate verzi. Tranzacția a fost încheiată în contextul parteneriatului strategic dintre VERBUND și Axpo Energy Romania.

Compania Automobile Dacia S.A., filială a Grupului Renault, cu sediul la Mioveni si puncte de lucru in judetul Arges (Oarja, Pitești, Merișani, Contești, Ștefănești), in Titu si Bucuresti.  Compania are peste 14.000 de angajați, Automobile Dacia S.A. fiind cel mai mare angajator din industria română, realizând pentru prima dată o cifră de afaceri de 5,3 miliarde de euro în 2018 (+6.8% fata de 2017).
Verbund firnizeaza energie regenerabila pentru Dacia
VERBUND, cea mai mare companie de electricitate din Austria și unul dintre cei mai importanți producători de hidroenergie din Europa, exploatează unul dintre cele mai mari parcuri eoliene pe uscat din Europa, la Casimcea, lângă coasta română a Mării Negre, cu 88 turbine eoliene și cu o capacitate totală instalată de 226 MW. În anul 2017, VERBUND a început să furnizeze clienților finali din România, din segmentul industrial, prin intermediul parteneriatului strategic cu Axpo Energy Romania. Axpo este unul dintre precursori în ceea ce privește comercializarea energiilor din surse regenerabile în Europa și s-a specializat în activitatea legată de Contractele de cumpărare de energie electrică (CCEE), inclusiv CCEE pentru companii mari energo-intensive din întreaga Europă.

Din iulie 2019, Automobile Dacia S.A. va trece la energia electrică din surse regenerabile, furnizată de VERBUND, pentru producția acesteia de automobile și componente: În primul an al cooperării, cele două companii au convenit cu privire la un volum al livrărilor de 344 GWh sau 149.000 de certificate verzi de la centralele eoliene VERBUND din Casimcea.
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:446218
Data publicarii: 28.05.2020
Valoarea estimata:8000
Data publicarii: 28.05.2020