The Business Booster, un eveniment InnoEnergy, accelereaza inovatia in domeniul energiei din intreaga Europa

73 vizualizari
TBB 2017 Amsterdam
Distribuie pe

The Business Booster (TBB), catalizatorul Europei pentru inovație în domeniul energiei curate, revine pentru al cincilea an la rând și va avea loc la RAI Amsterdam, în 25 și 26 octombrie 2017. Găzduit de InnoEnergy, motorul inovației pentru energie sustenabilă în Europa, TBB este singurul eveniment care aduce laolaltă toate părțile interesate pentru a crea astăzi viitorul energiei sustenabile.

Unic în rândul evenimentelor din domeniul energiei pe plan European, TBB adună peste 160 de start-up-uri și IMM-uri inovatoare, companii de renume care caută produse noi, o serie de investitori și, deosebit de important, oficialități din sectorul public. Evenimentul din acest an se axează pe accelerarea tranziției către energie curată.

„Revoluția energiei curate se întâmplă deja în Europa, însă nu suficient de rapid. Pentru a ne atinge obiectivele ambițioase și pentru a contribui la încetinirea schimbării climatice trebuie să ne mișcăm mai repede, să accelerăm inovația energetică. Iar TBB exact asta face," spune Diego Pavia, CEO InnoEnergy.

La TBB participă mai mulți inovatori din domeniul energiei curate decât la orice alt eveniment și acest lucru oferă jucătorilor din acest segment industrial, investitorilor și instituțiilor din sectorul public acces direct la tehnologii de ultimă oră și noi modele de afaceri. În cadrul evenimentului se încheie tranzacții și parteneriate, astfel încât inovațiile energetice iau avânt, pentru a avea un impact real în cel mai scurt timp posibil.

Participanții la TBB au acces la toate conferințele și sesiunile, la expoziția principală și beneficiază de oportunități excelente de networking. 
„Când am solicitat feedback participanților de anul trecut, am fost încântați să aflăm că 98% ar recomanda TBB contactelor lor. Dar avem încredere că valoarea acestui eveniment îi depășește anvergura", adaugă Elena Bou, Director de Inovație la InnoEnergy.

Astfel, se continuă sprijinirea inovațiilor partenerilor pe întreaga durată a ciclului de viață, și cel mai important, pe calea către comercializare. Datorită acestui sprijin continuu, TBB se dovedește a fi adevăratul catalizator al schimbării în industria europeană a energiei sustenabile.

Înregistrarea promoțională se poate realiza până la data de 31 iulie. Pentru mai multe informații sau pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați tbb.innoenergy.com.

La ediția din 2016 care a avut loc la Barcelona, 690 de participanți și 149 de expozanți din 32 de țări s-au angajat în 720 de minute de networking și 420 de minute de pitching. Anul acesta, pentru prima dată, evenimentul va include o zonă de demonstrații în care participanții vor putea vedea inovațiile live.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video