Concurs de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #7

73 vizualizari
communities in trialogue
Distribuie pe

Aveti posibilitatea sa va inscrieti la concursul de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #7, eveniment de top organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana.

Daca aveti proiecte pentru orasul/regiunea Dvs. care contribuie la dezvoltarea urbana sustenabila, implementarea de solutii inteligente pentru orase, imbunatatirea calitatii vietii sau marketingul regiunii/ al locatiei investitionale etc., ne bucuram sa ni le prezentati. Cele mai bune 9 proiecte vor avea oportunitatea sa se prezinte in cadrul evenimentului - in sesiunea de pitchuri si in zona de marketplace.

Castigatorii vor beneficia de premii pentru incurajarea dezvoltarii viitoare a proiectelor lor si de promovare prin AHK Romania pe durata unui an de zile.

Sesiunea de pitchuri va fi element central al conferintei Cities of Tomorrow #7 - Communities in Focus, in data de 26 martie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dedicata trialogului intre dimensiunile relevante pentru dezvoltarea sustenabila a regiunilor: mediul de business, societatea civila si administratia publica.

Impreuna cu juriul nostru de specialitate, vom selecta in avans proiectele care vor participa la sesiunea de pitchuri. In ziua evenimentului, 9 concurenti din cele 3 categorii vor avea la dispozitie cate 5 minute pentru prezentarea proiectelor. Juriul, avand cate 3 minute pentru intrebari suplimentare, va alege castigatorii fiecarei categorii.

Premiul pentru castigatorul categoriei societatea civila/ ONG/ asociatie: 1 pachet participare la delegatia organizata de AHK Romania la Smart City World Congress in Barcelona, 2019 (mai multe detalii despre ultima noastra delegatie la Barcelona, aici)

Premiul pentru castigatorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat econet (mai multe detalii despre platforma, aici)

 

Inregistrarea se face online pana la data de 15 februarie 2019, prin completarea urmatorului formular: inregistrare online. Tot ce trebuie sa ne mai trimiteti este prezentarea proiectului inscris (preferabil format PPT/PDF). Pana la data de 1 martie 2019 veti primi confirmarea calificarii in etapa finala.

Descoperiti mai multe detalii despre conceptul si structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro sau sectiune informativa pitchuri.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video