Aerteknika

Conferinta "Instalatii pentru Constructii si Economia de Energie", editia a XXVIII-a, Iasi

Univ. tehnica Gh. Asachi
vizualizari

5-6 iulie 2018  Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii, Departamentul de Ingineria Instalaţiilor

Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România - Filiala Moldova Iaşi

Societatea Academică de Construcţii „Prof. Anton Șesan”

DAS Iaşi

În acest moment omenirea se confruntă cu câteva probleme esenţiale pentru existenţa ei. Aceste probleme sunt legate de viitorul energetic al umanităţii si de asigurarea necesarului de apă şi alimente.

Preocupările de până acum ne-au abătut atenţia asupra unor priorităţi conjuncturale şi de aceea, ţinând cont de problemele schimbărilor climatice şi a disponibilităţii resurselor, apreciem că a sosit momentul ca această ediţie să ne ofere un bun prilej pentru a privi în perspectivă, realizând o dezbatere pe tema energiilor regenerabile pornind de la surse, analizând sistemele şi văzând efectele asupra mediului.

Sursele de energie regenerabilă au avantajul perenităţii iar impactul acestora asupra mediului am putea spune ca este neglijabil.

Este motivul pentru care am adoptat în acest an ca tematică:

„Energii regenerabile, surse și sisteme’’

Manifestarea îşi propune să ofere cadrul organizatoric necesar realizării unui schimb eficient de opinii pe o tema actuală şi de larg interes

Cu speranţa că veţi aprecia utilitatea acestei provocări, vă invităm şi vă aşteptăm să ne onoraţi cu prezenţa şi, evident, cu subiecte interesante.

Referatele tehnico-ştiinţifice şi cele de prezentare a echipamentelor promovate de firmele participante, vor fi incluse în volumul conferinţei.

Lucrările Conferinţei se vor desfăşura la: UNIVERSITATEA TEHNICĂ “GHEORGHE ASACHI” DIN IAŞI

Talonul de participare se trimite până la data de 10 iunie 2018, la următoarea adresă:

aiiro.filialamoldova@yahoo.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare