Esti instalator meserias? Intra in Clubul Geberit si castiga unul din sutele de premii

Clubul Geberit instalatori


Geberit relanseaza platforma www.clubgeberit.ro, clubul instalatorilor meseriasi care folosesc produsele Geberit.
Clubul Geberit este un program de fidelizare destinat instalatorilor si iti ofera posibilitatea sa aduni puncte cu care pot fi achizitionate sute de premii.

Poti alege unul din cele 122 premii din urmatoarele categorii: electronice, electrocasnice, scule electrice, promotionale, ingrijire personala, experiente, vouchere. Mai mult, daca esti printre primii 150 de nou inscrisi, Geberit iti ofera o salopeta.

Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi produse Geberit participante la promotie si sa incarci pe site factura fiscala. Daca recomanzi un prieten, vei primi si mai multe puncte.

Poti castiga premiile dorite urmand 3 pasi simpli:
- Iti faci cont pe www.clubgeberit.ro 
- Incarci factura cu produse Geberit si acumulezi puncte
- Iti alegi premiul

Grupul Geberit este liderul european in domeniul tehnologiei sanitare cu o prezenta globala. Din momentul infiintarii sale in 1874, compania a fost intotdeauna un pionier in acest sector, in mod constant dezvoltand noi tendinte pentru a continua imbunatatirea calitatii vietii.
Gama de produse sanitare se regaseste atat in cladiri industriale cat si in hoteluri, supermarket-uri, dar si in locuinte private, produsele fiind considerate de catre clientii Geberit drept produse inovatoare de inalta calitate.

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare