Forumul Roman de Eficienta Energetica - editia a 3-a

83 vizualizari
 Forumul Roman de Eficienta Energetica
Distribuie pe

Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice ARPEE si GOVNET Conferences au organizat pe 13 octombrie incepand cu orele 8.30 cea de-a treia editie a Forumului Roman de Eficienta Energetica.

La conferinta au participat reprezentantii Ministerului Energiei, Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, directori ai marilor consumatori de energie, furnizorii de solutii si tehnologie pentru sectorul de energie.

Eficienta energetica este o investitie pentru viitor, care printr-un efort comun venit din partea autoritatilor si a companiilor poate dezvolta Romania in mod sustenabil.

Temele de dezbatere din cadrul conferintei au atins subiecte precum legislatia si politicile romanesti legate de Directiva Europeana 27/2012, provocarile si perspectivele europene in privinta politicilor de eficienta energetica precum si a oportunitatilor de finantare a acesteia, sustinerea eficientei prin transformare digitala, politici industriale pentru consolidarea eficientei energetice, iluminatul inteligent, dar si o perspectiva mai larga pornind de la automobilul electric pana la solutiile clasice industriale, precum si parghii de analiza pentru atingerea targetului in eficienta.

Vor fi de asemenea au fost prezentate cateva studii de caz, dar si tehnologii si solutii de implementare precum: proiectul de eficienta energetica la CET Brazi - Veolia Energie Prahova, performanta energetica in explorare si productie prezentata de OMV Petrom, solutii de cogenerare pentru parcuri industriale si cladiri rezidentiale sau de birouri oferite de SE-GES etc.

Partenerii conferintei au fost: ALRO, ArcelorMittal, Axpo Energy Romania, Banca Comerciala Romana, CEZ Group, Corporate Baskets, Energy Serv, Greenlight by Luxten, Linde Gaz Romania, Luxten, Microsoft, OMV Petrom, Panasonic, Phillips, Phoenix Contact, Prakt, Recolamp, Schneider Electric, SE-GES, S.E.R.V.E., Smart ID, Veolia Energie Romania, Toyota Material Handling Romania.

Pentru mai multe detalii despre conferinta, va rugam accesati linkul: http://www.govnet.ro/Romanian-Energy-Efficiency-Forum-2016.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Adrian Ion
Publisher
GOVNET
Tel: 0372.900.670
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video