Aerteknika

Intersolar Europe 2018 este rezervată în întregime: un indiciu clar al cresterii pietei fotovoltaice la nivel mondial

expozitia Intersolar Europe 2018
vizualizari

intersolar europe

Spațiul expozițional este deja rezervat cu trei luni înainte de începerea evenimentului, ceea ce arată clar creșterea globală a industriei energiei solare fotovoltaice. Având prognozați o dare în folosință de 110 gigawați la nivel mondial doar în acest an, există o viziune optimistă la nivel mondial. În perioada 20-22 iunie 2018, în München, cea mai importantă expoziție mondială pentru industria solară va analiza viitorul pieței de sisteme fotovoltaice și potențialul încă neatins.

Datorită boom-ului pe piața de sisteme fotovoltaice în ultimele 12 luni, Intersolar Europe 2018 așteaptă cu nerăbdare să primească, alături de expozanții deja înscriși, un număr și mai mare de noi expozanți din toate domeniile industriei fotovoltaice - de la întreținere și funcționare la producția de celule solare.

Tehnologii energetice descentralizate de ultimă generație, descentralizate, sunt zone-cheie de atenție pentru aceste companii. Industria cunoaște o etapă de tranziție la o nouă lume a energiei, în care rețelele, digitalizarea și descentralizarea vor juca un rol cheie - iar tehnologia nu va mai fi privită aparte, ci făcând parte dintr-un sistem mai mare.

Evoluțiile pozitive ale pieței i-au determinat pe expozanți nu doar să-și rezerve din vreme locurile la Intersolar Europe 2018, ci și să-și mărească spațiul expozițional în cadrul evenimentului. Cu toate acestea, acesta nu este singurul indicator al creșterii continue a industriei energiei solare.

solar systems

fronius

Schimbările care au loc pe piață se reflectă și în formatul expoziției în sine

La fel ca expoziția de stocare a energiei electrice "ees Europe", Intersolar Europe are loc pentru prima dată împreună cu alte două expoziții de energie sub umbrela noului brand "The smarter E Europe".

Începând cu anul 2018, Power2Drive Europe și EM-Power vor expune subiecte legate de e-mobilitate și utilizarea inteligentă a energiei în industrie și clădiri.

Datorită acestui concept nou și complex de expoziție și climatului favorabil de pe piața sistemelor fotovoltaice, evenimentul de la München se anunță mai reușit ca oricând. De fapt, acest punct de întâlnire al industriei energiei solare este așteptat să primească 1.200 de expozanți într-un spațiu expozițional de 86.000 mp. Cu vizitatori și expozanți din 150 țări, Intersolar Europe este evenimentul cel mai popular din industrie și oferă o platformă ideală pentru conectarea cu oameni din întreaga lume.

"Viteza cu care spațiul la Intersolar Europe a fost rezervat în totalitate anul acesta confirmă, de asemenea, evaluarea pe care noi am făcut-o pieței solare. Așteptăm cu interes să participăm la acest eveniment din nou în 2018 și să întâlnim persoane de contact atât vechi cât și noi", spune Carsten Körnig, CEO la German Solar Association.

Sursa imaginii: © Solar Promotion GmbH

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare