ISH 2017 este evenimentul de profil numarul 1: toti liderii pietei vor fi prezenti din nou

79 vizualizari
ISH 2017
Distribuie pe

„Apa. Energie. Viata”. Motto-ul rezuma pe scurt principalele teme ale targului

Alegerea Turciei ca tara partenera
ISH 2017 va din nou evenimentul nr. 1 in domeniul expozitiilor de profil, subliniind pozitia sa ca targ de talie mondiala, cu unele cifre impresionante atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori. Ca si la editiile precedente, mai mult de 2.400 de expozanti, inclusiv toti liderii de piata si de tehnologie, vor lansa cele mai noi produse pe piata mondiala pe durata ISH la Frankfurt am Main in perioada 14-18 martie 2017. Mai mult decat atat, ISH este lider pentru ca este locul de intalnire cu caracterul cel mai international pentru sectorul vizat – in 2015, 61% dintre expozanti si 39% dintre vizitatori provenind din afara Germaniei.

Motto-ul editiei ISH 2017 este „Apa. Energie. Viata”, aratand clar punctele de interes ale celui mai amplu targ. Cu spectru larg orientat spre tehnologiile automatizarilor pentru cladiri ale viitorului, targul bienal este gazda unor serii de solutii care indeplinesc cerintele politice si economice actuale.

In cadrul sectiunii ISH Water accentul va fi pus pe instalatii sanitare durabile si designul inovator al salilor de baie, iar in 2017 aceasta sectiune va avea loc sub deviza „Bai pentru oameni”, prin care o atentie deosebita va fi acordata diferitelor aspecte, cum ar fi designul, sanatatea, bunastarea si confortul, precum si conservarea resurselor si igiena apei potabile. Expozantii din aceasta sectiune prezinta solutii pentru bai ecologice, solutii de design pentru bai orientate nu numai spre cele mai recente dezvoltari din domeniul proiectarii, dar si imbinarea tehnologilor durabile cu cerintele moderne.

In cadrul sectiunii ISH Energy si Aircontec, accentul este pus pe eficienta energetica si confortul cladirilor. Trendurile viitoare vor fi regasite in tehnologiile eficiente, orientate spre viitor si a automatizarilor inteligente pentru cladiri. Practic, punctul de interes va fi pe fuziunea incalzirii si energiilor regenerabile. O alta tema importanta in acest sector va fi integrarea IT in tehnologiile inovatoare de incalzire – toate reunite sub sloganul „The energy revolution with a bright future – we have the solutions”, astfel incat vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea spectrul complet de sisteme tehnologice inovatoare pentru cladiri.

La sectiunea Aircontec, accentul va fi pus pe sistemele moderne de ventilare a locuintelor, corelat cu tema eficientei energetice si confortului in locuinte, precum si solutiile centralizate si descentralizate pentru cladiri noi si cele in curs de reabilitare. In plus, se va acorda atentie si provocarilor tehnologice din domeniul aerului conditionat si ventilatiei.

La finele lui iunie 2015, Turcia a fost unanim aleasa ca Tara Partenera a ISH 2017 de catre organizator, Messe Frankfurt si de partenerii conceptuali ai ISH. „Luand aceasta decizie, am luat in calcul importanta tot mai mare pe care o are Turcia la ISH, atat in privinta expozantilor cat si a vizitatorilor”, afirma Wolfgang Marzin, President and Chief Executive Officer (CEO) al Messe Frankfurt. 5% din exporturile Turciei provin din sectorul instalatiilor sanitare, incalzirii si aerului conditionat. Dorinta de a atinge obiectivele internationale privind schimbarile climatice si importanta strategica a autarhiei energetice sunt doar doua motive pentru o piata puternica.

Pe langa ISH din Frankfurt am Main, marca ISH este de asemenea bine reprezentata pe plan international:

ISH India powered by IPA, Delhi:
23 - 25 Februarie 2017 (premiera)

ISH China & CIHE, Beijing:
18 - 20 Mai 2017

ISH Shanghai & CIHE, Shanghai:
5 - 7 Septembrie 2017

Mai multe informatii despre ISH sunt disponibile pe www.ish.messefrankfurt.com.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video