ISH stabileste traiectoriile de viitor

113 vizualizari
ISH Frankfurt 2019
Distribuie pe

Frankfurt, 11-15 martie 2019 (NOU: Luni-Vineri)
 

Noua succesiune de zile: Luni-Vineri
ISH, cel mai important târg comercial din lume dedicat sectorului apei și energiei, își schimbă succesiunea de zile. Pe viitor, evenimentul va începe Lunea, în loc de Marţi. Urmatoarea ediţie va avea loc în perioada 11-15 mai 2019 (de Luni-Vineri)

ISH Frankfurt - Târgul internaţional de top dedicat sectorului apei şi energiei va beneficia de încă un nou pavilion expoziţional şi un nou spaţiu de expunere pentru sectorul Energiei 

“Prin intermediul construcției noului Pavilion 12 în districtul vestic putem veni mai ușor în întâmpinarea dorințelor clientului. Avem acum posibilitatea de a integra inovativ noi teme care până acum au dispus de un spațiu limitat. O dată cu restructurarea în domeniul energiei dezvoltăm pe mai departe expoziția alături de cunoștințele partenerilor noștri, obținem alinierea la era globalizării și suntem pregătiți pentru viitor într-un mod excepțional. ISH obține spațiu de creștere și își poate extinde mai departe funcția de târg comercial internațional”, a enunțat Wolfgang Marzin, președintele conducerii expoziției de la Frankfurt.

Începând cu 2019 industria termică va fi prezentă în Pavilioanele 11 și 12. Expozanții vor prezenta situația actuală a tehnologiilor termice moderne începând de la generarea eficientă de căldură și până la transferul de energie termică. ISH Energie crește prin intermediul noii infrastructuri și dezvoltă teme noi pe mai departe. 
Andreas Lücke, președintele Asociației Federale a Industriei Termice Germane (BDH): “Prin dispunerea noilor pavilioane expoziţionale, ISH Energy 2019 se va axa pe sisteme de încălzire care îmbină un grad înalt de eficienţă cu utilizarea intensivă a energiilor regenerabile. Sunt incluse aici și teme noi precum utilizarea panourilor fotovoltaice ca și sursă de energie independentă în combinație cu o pompă de căldură, un rezervor termic sau electric precum și un sistem digital central de gestiune a energiei.”

Producătorii de pompe de înaltă eficiență, precum și componente ale sistemelor de încălzire- vase de expansiune, armături de încălzire, fitting-uri și stații - vor fi reuniţi sub egida "distribuția energiei termice" în cadrul Pavilioanelor 9.0 și 9.1. Echipamentele individuale de energie termică rămân poziționate în Pavilioanelor 9.2 iar aici vor fi prezentate live cele mai noi produse în domeniu.

Domeniile care se află de asemenea în expansiune și anume tehnica de răcire, climatizare și ventilație se poziționează sub un singur acoperiș, în cadrul Pavilionului 8. În același timp se trasează traiectoriile pentru dezvoltarea continuă a tehnicii de răcire pentru clădiri. Un pilon esențial al ISH este tehnica inteligentă a clădirilor - atât în ceea ce privește construcția de imobile rezidenţiale, precum și a celor comerciale.“Tehnica de răcire devine unul dintre cele mai importante aspecte ale echipamentelor de automatizări pentru clădiri.  Acest lucru necesită procese tehnice integrate de planificare și procesare. Prezentarea unanimă a competenței tehnice de răcire, climatizare și ventilație la unison cu automatizarea inovativă a imobilelor în cadrul ISH aduce o contribuție importantă”, enunță Günther Mertz, președintele Asociației Profesionale de Climatizare a Imobilelor (FGK). 

Automatizarea locuinţelor şi clădirilor comerciale, gestionarea energiei, tehnologia de de măsurare şi control precum şi echipamentele de testare, se vor găsi amplasate în continuare în Pavilioanele 10.2 și 10.3, mai precis în zona de centru a ISH Energy întrucât acest segment întrunește toate sectoarele enunțate. 

Pe lângă noua construcție Pavilionului 12, hala 6 se va recondiționa astfel că aceasta nu va fi la dispoziția ISH 2019. În consecință The World of Installations Technology se va muta spre Pavilioanele 5.0 și 5.1; instrumentele de vor fi prezentate împreună în cadrul halei 4.2. Expozanții rezidenți ai acestei hale, Baia - experiență senzorială, se vor muta în hala 1 neutilizată până în prezent. Adițional se va prezenta în hala 1.2 o nouă temă în 2019, și anume “Aprovizionare internațională” ("International Sourcing")

Următoarea ediție ISH are loc între 11 - 15 martie 2019 (de Luni până Vineri).

Expozanții se pot înscrie începând din august 2017.

ENERGIE
Hala 11/12 Generarea de energie termică, Transfer de energie termică
Hala 9.2 Echipamente individuale de energie termică
Hala 9.0 Distribuția energiei termice: pompe, vase de expansiune
Hala 9.1 Distribuția energiei termice: armături, stații, fitting-uri
Hala 8.0 Tehnica de răcire, climatizare și ventilație
Hala 10.2 Automatizarea echipamentelor, spațiilor și imobilelor, aparatură de măsurare și testare
Hala 10.3 Automatizarea echipamentelor, spațiilor și imobilelor, gestionarea energiei

APĂ
Halele 1.1, 2.0, 3.0, 3.1, 4.1, Forum Baia - experiență senzorială
Halele 4.0, 5.0, 5.1 Tehnica instalațiilor
Hala 4.2 Instrumente, materiale montaj
Hala 1.2 Aprovizionare internațională

Autor: REEA Communication, Traducere: Laura Kiss-Referent comunicare

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video