La AHR Expo 2013, doua sectiuni cu produse speciale vor prezenta ultimele inovatii tehnologice

61 vizualizari
 AHR Expo 2013 Dallas
Distribuie pe

ianuarie 2013 - Doua sectiuni speciale, care vor cuprinde ultimele produse si tehnologii adresate segmentelor software-ului industriei HVACR si automatizarilor pentru cladiri vor fi expuse la AHR Expo 2013 care va avea loc in Dallas, in perioada 28-30 ianuarie.

Expozitia dedicata Echipamentelor de Automatizari si Control pentru Cladiri, aflata la editia 18 anul acesta, va cuprinde peste 160 companii din 10 tari, care vor expune ultimele inovatii cu privire la integrarea cladirilor, precum si produse si solutii de automatizare. Expozitia va pune in evidenta ultimele inovatii, care includ:
• sisteme de management al cladirilor
• produse pentru integrarea retelei
• sisteme de automatizare pentru cladiri
• sisteme de monitorizare web-based
• sisteme de gestionare a energiei
• control climatic
• alte sisteme integrate pentru cladiri, cum sunt cele de iluminat, securitate, produse electrice si de alarmare la incendiu

Centrul Software va cuprinde peste 50 companii din 4 tari, care vor expune:
• sisteme CAD si de proiectare
• gestionarea proiectarii, service-ului si intretinerii
• contabilitate si managementul afacerii
• controlul stocurilor
• alegerea aparaturii, estimare, cost si contracte
• estimare cost energie
• dimensionare si analiza caietului de sarcini
• alte programe software si update-uri

Pe langa sutele de produse ce vor fi expuse de aprox. 2000 companii, vor avea loc peste 40 prezentari in trei aule destinate acestui scop. Aceste sesiuni speciale sustinute de expozanti vor reliefa ultimele inovatii si solutii din toate segmentele industriei HVAC. Subiectele includ tehnologia de incalzire si racire, gestionarea energiei termice, utilizarea hidrocarburilor la calitatea aerului interior si multe altele. Pentru mai multe informatii cu privire la aceste prezentari de noi produse si tehnologii, vizitati: http://www.ahrexpo.com/forvisitors/nptsched.php.
“Aceste manifestari din cadrul expozitiei sunt foarte populare in randul participantilor la AHR Expo pebtru ca aici sunt prezentate ultimele tehnologii”, afirma Clay Stevens, Presedintele International Exposition Company care produce si administreaza AHR Expo.
AHR Expo 2013 va cuprinde producatori si furnizori de top din intreaga lume, care vor expune sute de produse noi inovatoare, la peste 45.000 profesionisti din domeniul industriei. Editia din 2013 a AHR Expo este co-sponsorizata de ASHRAE - Asociatia Americana a Inginerilor din domeniul Incalzirii, Refrigerarii si Aerului Conditionat si AHRI, Institutul pentru Aer conditionat, Incalzire si Refrigerare din America, HRAI-Institutul pentru Incalzire, Refrigerare si Aer Conditionat din Canada fiind sponsor onorific. ASHRAE Winter Conference are loc concomitent cu AHR Expo in fiecare an.

Un sondaj intreprins de AHR Expo arata ca producatorii de echipamente HVACR prevad o imbunatatire a economiei
Potrivit unui sondaj AHR Expo recent la care au participat peste 1000 producatori din domeniul HVACR din toata lumea, 70% dintre respondenti se asteapta la o imbunatatire a economiei in 2013. De fapt, 15% dintre acesti producatori se asteapta un an „mult mai bun” in timp ce 28% cred ca economia se va situa pe acelasi nivel. Doar 3% dintre cei intervievati se asteapta la o inrautatire economica in 2013.
Avand aceasta perspectiva optimista, 86% din producatorii din domeniul HVACR cred ca vanzarile vor creste anul urmator, 35% dintre acestia asteptand o crestere de peste 10%. 32% prevad o crestere a vanzarilor intre 5% si 10%, iar 19% se asteapta la cresteri de sub 5%. In acelasi timp, 11% cred ca vanzarile vor ramane la fel, iar 3% cred ca acestea vor scadea. Cei mai multi dintre respondenti (41%) cred ca sectorul rezidential va fi sursa celor mai multe cereri de noi produse, urmat de cel institutional cu (30%). Categoriile industriei unde se asteapta cele mai mari cresteri sunt renovarile/modernizarile (42%), constructiile noi (34%) si inlocuirile (24%).
Mai mult de 2/3 dintre respondenti (67%) cred ca cea mai mare cerere de produse noi va veni de pe piata interna iar 35% cred ca aceasta va veni de pe pietele internationale. Dintre cei chestionati, 52% spun ca cea mai mare cerere de noi produse va veni de pe segmentul sanatatii, 45% de pe segmentul instalatiilor industriale, 43% din domeniul invatamantului si 42% din partea guvernului/civil. Pentru a raspunde acestei cereri, 75% dintre expozantii la AHR Expo au afirmat ca vor prezenta noi produse si servicii la editia din 2013 care va avea loc in Dallas, in 28-30 ianuarie.
“E un lucru bun faptul ca producatorii continua sa fie optimisti cu privire la sectorul economic HVACR. Rezultatele sondajului ne indica o editie puternica anul acesta in Dallas”, afirma Clay Stevens, Presedinte al International Exposition Company. Acesta a subliniat faptul ca producatorii care s-au asteptat la o imbunatatire in anul urmator au continuat acest trend si in anii urmatori, iar procentajul celor care prevedeau o inrautatire a situatiei economice se afla de asemenea in declin constant. Un alt semn incurajator de redresare economica rezulta din comparatia cu sondajul din 2012, un numar de respondenti cu 3% mai mare planuieste sa introduca noi produse la editia din 2013.


Despre AHR EXPO
Fiind cea mai ampla si cuprinzatoare expozitie dedicata explusiv domeniului HVACR, AHR Expo atrage mii de participanti din toate fatetele industriei, incluzand antreprenori, ingineri, dealeri, distribuitori, angrosisti, OEM-urile, arhitecti, constructori, operatori la instalatii industriale, proprietari si administratori de instalatii industriale, agenti si reprezentanti.
Din 1930, AHR Expo este cea mai buna resursa pentru profesionistii HVACR de a afla noi produse, noi idei si servicii. Este un eveniment interactiv care prezinta un spectru larg de echipamente, sisteme si componente. Acest forum unic din domeniul industriei creeaza un mediu de marketing dinamic, de neegalat in marime si scop de catre nici un alt eveniment de acest gen.
AHR Expo este organizata si administrata de International Exposition Company, 15 Franklin Street, Westport, CT 06880; telephone: 203-221-9232; fax: 203-221-9260; e-mail:
info@ahrexpo.com; website: www.ahrexpo.com.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video