Maraton expozitional de constructii, ambientari, amenajari peisagistice si instalatii, intre 23 si 26 martie, la ROMEXPO

118 vizualizari
construct expo 2017
Distribuie pe

Romexpo organizeaza intre 23 si 26 martie 2017 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si gradinaritului. 
Companii autohtone si internationale isi vor prezenta produsele si serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expozitional, la:

  • Construct Expo
  • Ambient Expo 
  • Mobila Expo
  • Romtherm
  • Expo Flowers & Garden
  • Antique Market

CONSTRUCT EXPO este cel mai mare targ de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii din Romania. 
Editia 2017 reuneste peste 150 de firme din domeniu, reprezentand un punct de atractie pentru antreprenorii si expertii in constructii, dar si pentru publicul larg interesat de echipamente si utilaje pentru uz propriu. 
Pe langa componenta expozitionala, evenimentul genereaza si o serie de activitati conexe menite sa aduca laolalta asociatii, autoritati de la nivelul administratiei centrale, producatori, importatori si distribuitori de produse si servicii dedicate tuturor categoriilor de constructii. 

Astfel, pe parcursul zilelor CONSTRUCT EXPO au loc conferinte si seminarii precum: 
• Managementul deseurilor in constructii - prevederi legislative si modalitati de aplicare (23 martie - conferinta sustinuta de Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii - APMCR cu sprijinul Ministerului Mediului).
• Green Homes - locuintele verzi 
(23 martie, workshop organizat de Romania Green Building Council - ROGBC, in cadrul caruia se vor prezenta solutii dedicate cladirilor verzi).
• Noua criza din piata constructiilor 
(24 martie, conferinta organizata de IBC Focus, care aduce in prim-plan: diverse modalitati de a „spiona” concurenta pentru a deveni competitiv pe piata, despre secretul multinationalelor privind acapararea a 50% din afacerile de resort sau despre elementele comune intre constructiile din Romania si piata pantofilor din Africa). 
Mai multe informatii despre seminariile si conferintele din cadrul targului se pot obtine prin accesarea website-ului www.constructexpo.ro, sectiunea “Vizitatori - Manifestari conexe”. 

AMBIENT EXPO (www.ambient-expo.ro) este evenimentul „raspunsurilor” la intrebarea Cum putem amenaja modern si util locuinta, biroul, spatiul din jurul cladirilor in care muncim sau traim? 

Desfasurat tot intre 23 si 26 martie, la Romexpo, Ambient Expo reuneste peste 80 de companii din tari ca: Egipt, Grecia, Italia, Moldova, Romania, Spania, Turcia, Ucraina, care prezinta tendintele pe piata amenajarilor interioare si exterioare. 

Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine aduce in atentia vizitatorilor noutatile anului in materie de tapet, perdele si draperii, fiind prezenti producatori si importatori ai celor mai cunoscute si cautate branduri mondiale. Vizitatorii se pot documenta si obtine consiliere privind amenajarile interioare de la furnizorii consacrati de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, fete de masa, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianta, seminee, piscine si alte produse sau accesorii decorative. 
Din cadrul AMBIENT EXPO nu lipsesc seminariile si conferintele sustinute de Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu pe teme privind obiectul arhitectural si arhitectura teritoriului. 

La Ambient Expo e va avea loc, pe 24 martie, orele 11:00 - 13:00 (Pavilionul C1 - Romexpo) conferinta Interior, Exterior, Tendinte, organizata de Romexpo in parteneriat cu DIZAINAR si Asociatia Atelierul de Creatie.

Targul de mobila cu vanzare Mobila Expo (www.mobila-expo.ro), organizat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM) si Camera de Comert si Industrie din Romania, reuneste importante companii producatoare de mobilier, ce vor expune piese, accesorii si ansamble de mobilier la preturi avantajoase si stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic sau retro-vintage. 

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

Tendintele in gradinarit sunt dictate de EXPO FLOWERS & GARDEN (www.expoflowers.ro). Evenimentul se adreseaza atat profesionistilor (producatori, comercianti, horticultori, arhitecti peisagisti, specialistilor in unelte si ornamente de gradina: arbusti, pavaje, mobilier de gradina, sere) de pe piata de import si distributie de flori, plante si solutii de amenajare si intretinere a spatiilor verzi, cat si publicului larg. 

Intre 23 si 26 martie, peste 60 de companii din: Germania, Grecia, Italia si Romania vin cu oferte variate, promotii si consiliere despre ce flori, pomi si arbusti se poarta in amenajarile interioare sau exterioare. 

Romtherm (www.romtherm.ro) va reuni pe durata a patru zile firme importante din domeniile aparaturii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolatii termice, pompe, armaturi, fitinguri si robineti. 

Pe intreaga perioada a expozitiei, vizitatorii interesati pot asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante, iar expozantii pot gasi impreuna solutii la ultimele provocari tehnologice ale domeniului, in cadrul conferintelor organizate de Romexpo si partenerii sai.

In paralel cu cea mai importanta manifestare expozitionala de constructii din Romania, care reuneste targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo si Expo Flowers & Garden, in perioada 23 – 26 martie 2017, la Romexpo – Pavilionul C3, se va desfasura o noua editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, coroborat cu expozitia specializata ART FLOORS 2017. In cadrul acestui eveniment, va avea loc de asemenea decernarea premiilor Concursului National de Design pentru Pardoseli, organizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu” din Bucuresti.

Antique Market (www.antiquemarket.ro) este locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor si gazduieste pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele. 

Programul de vizitare al targurilor si expozitiilor:
• 23-25 martie (joi-sambata): intre orele 10.00 si 18.00
• 26 martie (duminica): intre orele 10.00 si 16.00

Bilet intrare:
Adulti/studenti:10 lei/zi
Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate

Biletele pot fi achizitionate atat la casele de bilete de la intrarea in Romexpo, cat si online, prin accesarea platformei de vanzare de bilete de pe website-ul fiecarui eveniment.

Acces: 
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; 
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului. 
Tarif parcare: 3 lei/ora

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video