MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT aduce Tara Partenera India in centrul MCE 2018

87 vizualizari
MCE Mostraconvegno Expocomfort 2018
Distribuie pe

Caracteristici noi disponibile pentru ediția din 2018 a celei mai mari expoziții din lume dedicate instalațiilor rezidențiale și industriale, de aer condiționat și energie regenerabilă

O inițiativă menită să consolideze relațiile de afaceri cu una dintre economiile cele mai dinamice din lume.

Pregătirile sunt în plină desfășurare pentru MCE 2018 - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT. Chiar acum, expoziția confirmă același număr de companii care și-au rezervat spațiu la ediția anterioară, regăsindu-se și câteva nume mari din industrie. Cea mai mare expoziție din lume pentru instalații rezidențiale și industriale, de aer condiționat și energie regenerabilă, programată pentru 13 - 16 martie 2018 la Fiera Milano, va reuni companii leadere mondiale în domeniu, precum și peste 155.000 de vizitatori profesioniști provenind din 141 țări (conform cifrelor publicate de MCE 2016).

Strategia de internaționalizare a fost în mod constant unul dintre punctele forte ale MCE, care pentru ediția acestui an a înființat un nou proiect de promovare, Țara parteneră, alegând India ca invitat special. De-a lungul anilor, prezența crescândă a Indiei la MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT a înregistrat o creștere constantă atât în ​​ceea ce privește numărul companiilor expozante (cu 75 % mai mult în 2016 față de 2014, în timp ce companiile indiene expozante au închiriat peste 590 metri pătrați de spațiu expozițional) cât și al vizitatorilor participanți (o creștere de 4% în 2016 comparativ cu cifra din 2014).

India, cu peste 1,3 miliarde de oameni, două treimi din populație sub vârsta de 30 de ani și cu un PIB real care se estimează că va crește cu 7% până în 2017, rămâne una dintre țările cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, datorită unui program ambițios de reforme care va îmbunătăți coeziunea socio-economică și sectorul energetic al țării. India este într-adevăr un partener comercial extraordinar pentru acele companii italiene și europene care doresc să exploreze oportunitățile de afaceri pe una dintre cele mai dinamice și promițătoare piețe. Scopul principal al proiectului Țara parteneră este de a spori posibilitățile de comerț și parteneriat între expozanți și jucători de top pentru piața indiană de instalații rezidențiale și industriale, de aer condiționat și energie regenerabilă.

"Țara parteneră - a declarat Massimiliano Pierini, Managing Director al Reed Exhibitions Italia – este parte integrantă a unui program complet de activități promoționale pe care în fiecare an le realizăm pentru a întreține întâlnirile între expozanții noștri și factorii de decizie de pe piețele globale majore". „Noul proiect va fi realizat în parteneriat cu ANIMA, Federația Asociațiilor Italiene din domeniul mecanică, inginerie și industrii conexe, și, desigur, cu o delegație reprezentând instituțiile oficiale indiene cu sediul în Italia ".

Activitățile proiectului Țara parteneră - care au început deja să fie implementate în primele întâlniri oficiale organizate pentru a defini un proces gradual - sunt structurate în două etape. Etapa unu, care are loc înainte de expoziție, se va concentra pe implementarea activităților de promovare și comunicare imediate și pe organizarea unei delegații de cumpărători calificați, care vor străbate coridoarele MCE 2018 împreună cu delegația instituțiilor oficiale.

Etapa a doua a proiectului, care are loc în timpul MCE 2018, va cuprinde o zonă a grupurilor oficiale concepută în mod expres pentru companiile indiene, precum și un tur cu ghid în jurul standurilor expoziționale organizat pentru instituțiile oficiale indiene care vor participa și la ceremonia deschisă. În cele din urmă, un seminar de instruire pentru a prezenta oportunitățile de investiție ale întreprinderilor italiene din India.

Ultimele actualizări privind MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2018 sunt disponibile online la www.mcexpocomfort.it.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video