MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT - Cu toata forta inainte pentru editia din 2018

69 vizualizari
MCE2018
Distribuie pe

Principalele momente ale expoziției programate pentru 13-16 martie 2018, la Fiera Milano


Organizația se pregătește intens pentru cea de a 41-a ediție a MCE -Mostra Convegno EXPOCOMFORT, cea mai importantă expoziție bienală din lume, dedicată instalațiilor rezidențiale și industriale, aerului condiționat și energiei regenerabile, dând viață pavilioanelor din cadrul Fiera Milano, între 13-16 martie 2018.

Inovațiile tehnologice în ceea ce privesc produsele, sistemele și soluțiile pentru o viață confortabilă și un internaționalism puternic, reprezintă încă o dată principalele aspecte ale MCE 2018, reafirmând poziția de lider al evenimentului într-un context și mai global. Momentan, MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2018 - a înregistrat peste 1.100 de expozanți direcți. Are tot ce-i trebuie pentru a fi un succes. Multe companii noi aleg evenimentul pentru a-și face debutul, unele nume mari revin în forță și se înregistrează o creștere accentuată a numărului companiilor străine care expun. Zona de afișare dedicată sectoarelor de aer condiționat, de refrigerare și hardware este aproape complet vândută. De asemenea, se înregistrează performanțe excelente în tehnologia sanitară, tratarea apei, încălzire și energii regenerabile. În total, peste 80% din spațiile expoziționale au fost deja rezervate.

MCE 2018 va fi din nou o prezentare ideală care va duce vizitatorii într-o călătorie prin cele mai inovative tehnologii pentru gestionarea eficientă a mediului construit (comercial, rezidențial și industrial), de la un apartament la o clădire întreagă, de la clădiri publice la instalații industriale. O oportunitate unică pentru toți jucătorii de pe piața sistemelor HVAC&R la nivel global, de la producătorii de soluții de înaltă tehnologie la angrosiști și la comercianții cu amănuntul, designeri și instalatori, pentru a descoperi noutățile și tendințele sectorului de vârf.

„MCE oglindește și însoțește evoluția unui sector industrial robust care este foarte atent la inovare - a declarat Massimiliano Pierini, director general al Reed Exhibitions Italia - o industrie care vede în MCE o platformă ideală, generând noi contacte și construind noi afaceri. Aceasta ne motivează să găsim noi instrumente care să îi sprijine pe clienți, expozanți și vizitatori. În acest scop, MCE 2018 a lansat un serviciu gratuit de business matchmaking, o platformă online. Acest instrument le va permite expozanților și participanților pre-înregistrați să își creeze un profil personal detaliat, să prioritizeze categoriile și produsele de care sunt interesați, să caute prin contactele recomandate și să-și organizeze programul, astfel încât să poată profita la maximum de timpul petrecut la spectacol. Ne propunem să le oferim participanților noștri un serviciu personalizat, precum și noi oportunități de networking.”

Printre noile caracteristici ale MCE 2018, unele dintre ele au fost anunțate anterior, precum inițiativa Țării Partenere,care vede India ca un invitat special al ediției din acest an, una dintre cele mai promițătoare și dinamice piețe pentru întreprinderile europene și italiene – companiile indiene ocupă în prezent mai mult de 600 de metri pătrați de spațiu expozițional. Mai mult, lansarea BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO, care va aduce valoare rețelei antreprenoriale MCE, s-a concentrat pe abordarea eficienței energetice și a altor proiecte în curs de desfășurare.

MCE 2018 va oferi, ca de obicei, un bogat program conferențiar, de workshop-uri, evenimente culturale și științifice în colaborare cu principalele asociații comerciale coordonate de Scientific Committee of Energy & Strategy Group, Universitatea Politehnica din Milano, prezidate de Professor Vittorio Chiesa. Încă o dată, THAT`S SMART va fi unul din punctele forte ale MCE 2018, un workshop combinat cu spațiu expozițional situat în Pavilionul 2/4, dedicat automatizărilor pentru clădiri, domotică, contorizare inteligentă, energie electrică din surse regenerabile și aplicații de gestionare la distanță. Un eveniment unic, care subliniază sinergia dintre electricitate și tehnologia de instalare, tehnologiile de economisire a energiei și sistemele inteligente integrate pentru a permite construirea de clădiri eficiente energetic, confortabile, conectate și accesibile.

Toate noutățile despre MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2018 sunt disponibile online pe www.mcexpocomfort.it, pe paginile de Facebook.com și Twitter.com MCE.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video