MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2014 pe scurt

51 vizualizari
MCE 2014
Distribuie pe


CONFERINTE INSTITUTIONALE
Tema comuna Sisteme Inteligente-Orase Inteligente aleasa de Comitetul Stiintific va fi firul comun al celor trei conferinte institutionale prezidate de un reprezentant al Politehnicii din Milano, Departamentul de Arhitectura, Mediu Construit si Ingineria Constructiilor. Prima sesiune conferentiara, “Comfort Technology: building installations in a changing city”, va avea loc in 19 martie 2014 si va analiza scenarii din Italia cu accent pe aspectele tehnice si de reglementare a viitoarei generatii de cladiri, in care tehnologia de instalare ofera o gama larga de functii incorporate in sistemele de control inovatoare. A doua sesiune, "Sustainable energy solutions for cities, analysis and comparison of international case studies”, din data de 20 martie 2014 va reprezenta o ocazie de analiza a celr mai relevante studii de caz la nivel international. A treia sesiune conferentiara “Smart plants: installation challenges facing sustainable energy”, programata pentru 21 martie 2014 va fi axata pe potentialul pietei de evidentiere a oportunitatilor de afaceri in favoarea profesionistilor din domeniul industriei vizate.

PERCORSO EFFICIENZA & INNOVAZIONE 
La MCE 2014 revine “Percorso Efficienza & Innovazione”, o initiativa menita sa evidentieze cele mai inovatoare si eficiente produse si servicii expuse in cadrul celor patru arii tematice: Incalzire, Racire, Apa si Energie. O noutate la cea de-a 39-a editie MCE vor fi Automatizarile pentru locuinte si cladiri si Gestionarea durabila a apei, care vizeaza doua aspecte fundamentale de gestionare a energiei inteligente in cladiri. O cale virtuala reala pe durata expozitiei pe site-ul www.mcexpocomfort.it, si care va cuprinde cele mai inovatoare produse disponibile pe piata si expuse in cadrul expozitiei.

OLTRE LA CLASSE A 
Un spatiu unic, cu un nou nume, in Pavilionul 6, unde veti descoperi tehnologii si sisteme de ultima ora admise in “Percorso Efficienza & Innovazione”. Un spatiu de expunere a excelentei prezente la MCE si de dezvoltare a simularii construirii de cladiri performante energetic, sub ochiul atent al expertilor calificati din cadrul Politehnicii din Milano.

THAT`S SMART 
Noul eveniment din Pavilionul 4, dedicat tehnologiilor electrice, solutiilor de automatizare pentru locuinte si cladiri, monitorizarea si gestionarea surselor de energie regenerabila, toate elementele esentiale pentru imbunatatirea nivelului de trai si o calitate satisfacatoare a mediului. THAT`S SMART va oferi un bogat program de workshopuri axate pe subiecte de interes, creand oportunitati pentru schimburi de informatii tehnice si discutii tematice.

ANIVERSARE 100 ANI ANIMA 
MCE va fi locatia perfecta de sarbatorire a centenarului ANIMA (Federation of Italian Associations of Mechanical, Engineering and related Industries). Va fi o celebrare a succesului continuu al unor sectoare de excelenta din industria italiana. Ceremonia de deschidere a celei de-a 39-a editii va avea loc miercuri, 18 martie, la aceasta vor participa reprezentanti de seama ai industriei, jurnalisti, entitati din Italia si de peste hotare. Un eveniment social va avea loc in aceeasi seara. O serie de activitati vor continua pe parcursul celor patru zile, avand o agenda incarcata de workshop-uri in LOUNGE ANIMA, situat aproape de intrarea in Pavilioanele 14-18.

CasANGAISA 
Noul CasANGAISA (Italian Dealer Association for Plumbing and Sanitary Equipment, HVAC, Flooring, Tiles and Bathroom Fixtures and Fittings) va fi punctul de referinta pentru ramurile de distributie de pe piata de referinta. CasANGAISA, un eveniment nou special care va avea loc in Pavilionul 2, va atrage sectorul logisticii si industriei depozitarii, precum si initiative educationale si culturale.

WIND MACHINES 
MCE in colaborare cu Vortice prezinta: “MACCHINE DEL VENTO from Edison to Vortice”. O selectie a celor mai eficiente 30 de produse din colectia Vortice, insumand aproximativ 700 obiecte, de la primul aparat electric inventat de om, la ventilatorul electric patentat de Thomas Alva Edison in 1896, la primul ventilator de masa produs de Attilio Pagani, fondator al Vortice, pana la cele de ultima generatie. Un itinerar printre cele mai importante obiecte care au contribuit la calitatea vietii noastre. 

Ventilator Edison, 1896Atomium, primul ventilator de masa 
produs de Vortice in 1955

WORKSHOP-URI
Printre noutatile editiei MCE 2014 a introdus salile de intrunire din pavilioanele 1-3, 2, 5-7 si 24, aflate la dispozitia expozantilor, gratuit, in care acestia pot sustine workshop-uri de prezentare axate pe produse sau initiative. Puteti obtine aici un schimb de idei si demonstratii profesionale intr-un timp scurt.


MCE IMPOTRIVA FALSIFICARII 
MCE a fost prima manifestare din Italia care a promovat in parteneriat cu ANIMA, infiintarea ANIMA – MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT Industrial and Intellectual Property Committee, comitetul pentru protejarea proprietatii industriale si intelectuale. Un instrument unic si inovativ care permite interventia rapida pe durata expozitiei pentru a inlatura produsele contrafacute, evitand necesitatea de a recurge la calea legala din Italia.

MCE ONLINE 
Primul punct de referinta pentru MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT este internetul, cu pagina de Facebookm, profilul Twitter si website-ul www.mcexpocomfort.it, actualizat permanent si oferind toate informatiile cu privire la expozitie, piata si companiile expozante. Punctul forte al website-ului sunt serviciile online pentru expozanti, care pot descarca cu usurinta toate documentele pentru a-si organiza participarea si pentru vizitatori, care pot gasi aici detalii pentru a-si planifica vizita la expozitie. Sectiunea speciala “Exhibitors News” este o expozitie virtuala oferind noutati cu privire la cele mai bune produse si solutii. In curand va fi disponibila noua aplicatie pentru mobil, pentru toate platformele, de la Apple la Android, pentru a facilita gasirea informatiilor utile.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video