Noutati la Romanian Security Fair 2018

228 vizualizari
Alsero
Distribuie pe

Rămâneți conectați la piața de securitate prin ROMANIAN SECURITY FAIR. Vă invităm să descoperiți ce produse și soluții vor aduce în cadrul expoziției, companii precum AL.SE.RO.Impex, Astal Security Technologies, Envio Security Systems, General Security, Keba AutomationOptex Security, Rottner Security Romania, Schrack Seconet AG, Secant Security și SVT Electronics.

Până în prezent, și-au confirmat participarea la standurile Romanian Security Fair 2018 peste 50 de companii din România, Ungaria, Italia, Croația, Polonia și Bulgaria.

Echipa AL.SE.RO IMPEX S.R.L. vă invită în perioada 18-20 octombrie  2018  la standul nostru din cadrul evenimentului Romanian Security Fair.
Cu această ocazie vă vom prezenta noutăți din diferite domenii:

  • Unitatea centrală TRIBO S pentru protecție perimetrală cu cablu triboelectric de la FORTEZA,
  • Interfata Bluetooth și aplicația mobilă  pentru programarea barierelor și detectoarelor cu microunde de la FORTEZA,
  • Echipamente de detecție și semnalizare incendiu de la DM-TEH,
  • Actuatoare pentru desfumare și softul SIMON LINK pentru programarea acestora și a centralelor de desfumare SIMON-PROTEC,
  • KIT-ul antiefracție Callisto, sistem hibrid, comunicator GSM incorporat, aplicație gratuită pentru smartphone, programare de pe telefon prin Bluetooth de la EBS,
  • Sistemul de apel medical wireless  de la GORKE,
  • Echipamente de control acces hotelier de la ROGER,
  • Echipamente pentru casa inteligentă, conectare pe cablu și wireless INELS.

____________________________________________

ASTAL Security Technologies

Înființată în anul 2011, ca sucursală în România a grupului AAT Holding, beneficiem de experiența celor peste 25 de ani de activitate a companiei mamă, și de asemenea de suportul echipei de specialiști din Polonia, implicați în procesul de producție, dezvoltare, cercetare și management de produs.

Încă de la înființare, motivația noastră principală a fost aceea de a fi alături de clienții noștri, un partener apropiat și de încredere, astfel că până în prezent ne-am extins punctele de lucru în orașele mari din țară, precum București, Iași, Cluj și Timișoara.

Astal

Datorită ofertei complete și a soluțiilor moderne de înaltă calitate a produselor, dar și a echipei inovative, am reușit să ne impunem pe piața din România ca unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de sisteme de securitate. Mai mult, pe lângă gama de produse disponibile, compania noastră oferă servicii de consultanță și asistență tehnică, sesiuni de training dedicate integratorilor și designerilor de sisteme de securitate, cât și servicii de reparații în garanție și post-garanție.

Una dintre valorile care ne definesc este INOVAȚIA, iar anul acesta, în cadrul Romanian Security Fair,  ASTAL Security Technologies, aduce în atenția dumneavoastră cele mai noi produse din gama Polon-Alfa: ansamblul de echipamente de ultimă tehnologie – POLON 6000 - sistem de detecție adresabil, interactiv și intuitiv, cu arhitectură distribuită, sistemele de detecție gaz, stingere, public address și voice evacuation.
_________________________________________________________________________________________________________________

ENVIO pentru al treilea an consecutiv cea mai mare fabrică de sisteme CCTV din Europa!

Ce facem?
Producem cu mândrie în România echipamente video de supraveghere de foarte bună calitate pentru piața locală cât și pentru cea a Uniunii Europene, unde anul trecut am reușit să livrăm peste 70% din producția noastră.

envio

Am câștigat supremația și încrederea marilor firme distribuitoare din Europa fiind prezenți în aproape toate țările europene direct sau prin distribuitori.

De ce?
Datorită experienței de aproape 20 ani în comercializare și de mai bine de 9 ani în producția sistemelor de supraveghere video, cât și a portofoliului de proiecte realizate cu succes, ne putem considera cu mândrie soluția ideală în ceea ce privește alegerea unui sistem de supraveghere CCTV.

Cum facem?
Grație modului de fabricație și a atenției sporite la detalii, a verificărilor multiple cât și a componentelor de calitate atent selecționate, am reușit să producem echipamente de supraveghere la un standard de performanță ridicat cu o rată foarte mică de produse supuse garanției.

Vă propunem pentru ediția de anul acesta a expoziției Romanian Security Fair să testați cele mai noi tehnologii din industria sistemelor de supraveghere video la standul nostru Nr. 2, ENVIO.

______________________

KEMAS, noua companie parte a KEBA Group, este specialistul în terminale inteligente de self-service care oferă transferul securizat și trasabil al bunurilor de valoare și al obiectelor importante. O companie cu 25 de ani de experiență, 1500 de clienți și 3000 de sisteme instalate în întreaga lume.
 
KEMAS este lider în industria sistemelor automate de stocare, transfer și urmărire a obiectelor de valoare. Soluțiile adresează trei arii: Securitate - acces controlat și sigur privind păstrarea în siguranță a cheilor, substanțelor, armelor și muniției pentru sectorul militar și juridic; Mobilitate - prima soluție pentru flote auto pentru dealer și carsharing corporate de păstrare, înmânare și retur chei; Logistică - managementul inteligent al obiectelor de lucru utilizate în comun - tehnică de calcul, media, instrumentele de lucru din industrii etc..)

Keba

KEMAS este foarte ușor de utilizat. Crește eficiența și transparența prin procese standardizate de transfer, precum și prin dovada tranzacțiilor. Asigură protecția fizică a obiectelor prin gestionarea permisiunilor. Eficientizează economia printr-o reducere a cantităților în circulație deoarece obiectele pot fi returnate/reîncărcate non-stop, fără a fi nevoie de personal.
Vom participa anul acesta la cea de-a V-a ediție a ROMANIAN SECURITY FAIR, expoziție internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate.
Vă invităm în perioada 18-20 Octombrie, în incinta complexului expozițional ROMEXPO, Pavilionul Central, la standul nostru, numărul 19, unde vom participa cu sisteme inteligente și inovatoare de securitate.
_________________________________________________________________________________

Securizarea tuturor punctelor de acces ale clădirilor de birouri

Business-ul de clădiri de birou este într-o continuă creştere în România, în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov sau Iaşi fiind dezvoltate de-a lungul timpului sedii pentru companii multinaţionale, în general din IT sau telecom - care reprezintă aproximativ 75% din suprafața tranzacționată.

Însă, livrarea de spaţii noi în principalele oraşe regionale ar trebui să aibă în vedere toate aspectele legate de securitatea bunurilor şi a angajaţilor.

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluții de detecție, doreşte să tragă un semnal de alarmă asupra riscurilor de securitate generate de acoperişurile clădirilor, şi în general de iluminatoare, experţii în securitate considerându-le ca fiind de risc maxim.

În ciuda beneficiului evident pe care iluminatoarele în au, acela de a permite luminii naturale să pătrundă în clădire, majoritatea managerilor de clădiri de birouri nu includ în planul de securitate o metodă de protecţie a acestor zone.  Astfel, ele pot fi folosite cu uşurinţă de către intruşi ca puncte nemonitorizate de acces.

Optex

Sistemul de securitate LiDAR integrat de OPTEX RLS 2020S reprezintă alegerea optimă pentru protejarea întregului acoperiş al unei clădiri de birouri, oferind o densitate de detecţie extinsă. Agenţii de securitate pot seta produsul să controleze camerele de supraveghere, astfel încât sistemele video de securitate PTZ să poate să fie direcţionate automat către zona în care s-a făcut detecţia.
 
RLS 2020S foloseşte ca metodă de detecţie tehnologia Time of Flight, care permite senzorului să randeze o imagine 3D şi să calculeze astfel viteza, forma şi direcţia unui obiect. Senzorul laser nu are nevoie de lumină pentru detecţie şi poate funcţiona indiferent de condiţiile meteo, acoperirea fiind de 20X20m într-un unghi de 90 de grade.

Soluţia este scalabilă, iar pentru suprafeţe mai mari sau în zone în care se află obiecte care pot obstrucţiona detecţia pot fi folosite mai multe unităţi.

Aria de detecţie poate fi împărţită în până la 4 zone şi poate fi personalizată în funcţie de dimensiunile şi forma incintei, pentru a nu depăşi zona de interes. Astfel, OPTEX RLS-2020S poate fi utilizat pentru a proteja orice obiectiv, indiferent că vorbim despre securizarea ferestrelor, a tavanelor, a perimetrelor exterioare sau chiar a unor obiecte mai bine definite.
 ___________________________________________________________
 
Firma Rottner Security este o societate comercială română cu capital integral austriac având o experienţă activă de 50 de ani în domeniul securităţii, fiind în prezent una dintre cele mai importante societăţi de profil. Paleta de produse este formată din produse de securitate cum ar fi: seifuri, case de bani, dulapuri pentru arme, dulapuri antifoc documente, casete de bani, casete pentru chei şi diverse accesorii pentru aceste produse. În prezent compania deţine 3 centre de producţie unde sunt fabricate circa 70% din gama noastră de produse.

Grupul de firme Rottner Tresor GmbH. are în prezent 50 de angajati în centrul administrativ din Austria şi 20 de colaboratori externi în întreaga Europă. Paleta de produse are în componenţă aproape 2000 de produse din care avem pe stoc circa 7000 de paleţi cu produsele amintite. Având acest avantaj putem asigura o livrare promtă într-o perioadă scurtă de timp atât în sistem en-gross sau en-detail.

Rottner

Produsele noastre sunt prezente în peste 22 de state Europene. În Austria suntem liderii de piaţă în acest domeniu, având clienţi importanţi din sfera magazinelor de bricolaj, cataloage on-line şi firme de profil din domeniul securităţii. Totodată avem o reţea de revânzători în majoritatea ţărilor din Europa.
Dispariţia barierelor economice şi fenomenul de globalizare în formarea procesului de piaţă unică ne ajută în dinamica de dezvoltare a firmei şi în dezvoltarea relaţilor de parteneriat cu firmele de profil.
"Piaţa nouă înseamnă şi parteneri noi!" Acesta este scopul comun prin care dorim să colaborăm cu partenerii noştri pentru a ne deservii clienţii!
_______________________________________________________________________

Schrack - Seconet AG

Sisteme de evacuare vocală, adresare publică şi sonorizare fabricate în Elveţia.

Ultima generaţie a sistemului APS®, soluţie propusă de g+m elektronik ag, încorporează precizie elveţiană, este uşor de utilizat şi dispune de o arhitectură construită pentru a răspunde atât cerinţelor actuale cât şi celor viitoare. Datorită caracteristicilor precum reţeaua LAN şi tehnologia DSP, sistemul APS® îndeplineşte cerinţele exigente pentru soluţiile de evacuare vocală, adresare publică şi sonorizare. Produs în fabrica proprie, acest brand impune standarde la nivel global.

Schrack

Cu tehnologia APS® vă bucuraţi de cel mai înalt grad de confort în utilizare şi o soluţie de sistem care poate fi configurat individual din peste 100 de module.

Arhitectura de sistem modulară şi deschisă dispune de mai multe interfeţe, oferind o flexibilitate maximă, posibilitatea de interconectare cu sisteme de terţă parte – precum sisteme de detecţie şi semnalizare incendiu şi instalaţii de management pentru clădiri – şi monitorizarea sistemelor non-acustice.

Monitorizarea continuă şi automată a diferitelor interfeţe garantează disponibilitatea prescrisă a sistemului chiar şi în situaţii de urgenţă:
interfeţe RS-232 pentru funcţii de raportare;
conexiuni LAN pentru aplicaţii software;
interfeţe 100 V;
interfeţe de telefonie;
interfeţe 0 dB;
contacte monitorizate, libere de potenţial.
Avantajele sistemului APS® sunt clare:
arhitectură de sistem modulară şi deschisă;
operare versatilă;
cel mai înalt grad de flexibilitate;
rentabilitate şi eficienţă;
logic şi intuitiv;
integrare optimă;
extensibilitate;
certificare EN 54-16 / EN 50849.
 
____________________________________________________

Secant Security

Securitatea cibernetică a sistemelor de securitate fizică

Secant Security este o societate de inginerie in domeniul securităţii dar şi pentru alte instalaţii de curenţi slabi. Asiguram analiza de risc, proiectare, furnizare, instalare, management de proiect, testări şi măsurători, audituri si expertize.

Abordarea exhaustiva a tuturor etapelor necesare pentru realizarea unor sisteme de securitate fizică reprezintă cartea noastră de vizită. Una dintre aceste etape se referă la evaluarea, analiza și contracararea riscurilor de securitate cibernetică ale sistemelor de securitate fizică.

secant

Anul acesta la Romanian Security Fair - standul 16 - vom prezenta abordarea noastră în domeniul securității cibernetice, inclusiv prin simulări în mediu virtual. Vizitatorii pot vedea o parte dintre vulnerabilitățile tehnologiilor actuale de securitate fizică în fața atacurilor cibernetice tot mai frecvente și tot mai complexe, precum și unele soluții de eliminare a acestora.

Neutralizarea alarmelor, preluarea controlului sistemului de securitate, crearea unor identități false sau preluarea unor identități din sistem, culegerea de informații sau falsificarea fluxurilor de informații din sistem fac parte dintre obiectivele atacurilor cibernetice.  Deși pentru fiecare formulă de atac există contramăsuri preventive și/sau reactive acestea sunt în general neglijate de către proiectanți și integratori. Un audit de securitate cibernetică poate releva vulnerabilitățile existente și poate fi urmat de recomandarea unei soluții de securitate cibernetică adecvată.

De aceea Secant Security a dezvoltat servicii de securitate cibernetică pentru sistemele de securitate fizică, dar și pentru alte tipuri de sisteme. Dacă vizitați standul nostru putem să răspundem preocupărilor dumneavoastră concrete fie de cadru general fie legate de un proiect concret.

________________________
 

SVTPassWEB 2.0 – soft de pontaj creat de SVTech, în Romania pentru companii din România!

SVTPassWEB 2.0 poate fi implementat de companii mici cu 10-50 de angajați, până la unități de producție cu 2000 - 3000 de angajați, cu mai multe puncte de lucru.   Din 2013 de la lansare, SVTPassWEB a ajuns în peste 800 de  companii din România, în peste 10 sectoare diferite  în domenii de la industria textilă până la industria farmaceutică, alimentară și industria grea. Peste 17% din companiile cu peste 250 angajați folosesc sistemul de pontaj SVTPassWEB 2.0.  172.440 persoane ponteaza zilnic cu softul nostru! Posibilitate de export în alte programe – de exemplu: Nexus, WinMENTOR, WinSal, Hsalar.

Creat de echipa SVTech, asigurăm prin departamentul propriu, 60 zile de suport tehnic oferit gratuit la instalarea inițială!

Câteva din companiile care folosesc soluțiile noastre, pe domenii de activitate: instituții publice (primării, penitenciare), farmaceutice (Pharmapharm, Gedeon Richter), industria alimentară (Ifantis, Europena Food, Sergiana, Romaqua, Cristim, Conserve Râureni), IT (Bitdefender, Garmin), instituții financiare (Groupama, City Insurance, SAI Muntenia Invest), sectorul medical (SMURD, Hartmann, Dispecerat 112), comerț (Casa Rusu, Pioneer, Pirelli, Magdolna Impex) transport (Fan Courier, Xpo Logistics). www.svtech.ro/referinte/

Svtech

În 2018, SVTech aduce pe piață un  nou produs - cartela cu amprentă încorporată!
O nouă cartelă RFID, cu amprentă incorporată, îmbinând controlul biometric cu reglementările GDPR, care consideră folosirea amprentei ca măsură excesivă în sistemele de pontaj.
De dimensiunile și forma unei chei de mașină, noua cartelă este unică pentru utilizator și numai titularul autorizat al cartelei poate activa comunicarea acesteia cu cititorul, cu ajutorul amprentei incorpoate în cartelă. Astfel, amprentele nu sunt stocate DECÂT în brelocuri, neexistând salvate  altundeva  în companie. Noua cartelă rezolvă atât cadrul legal privind conformitatea cu  normele GDPR, dar și nevoia de identificare sigură a persoanei care pontează.

Mai multe pe: https://www.romaniansecurityfair.eu/ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video