Peste 420 de companii au oferit vizitatorilor Romexpo produse si echipamente performante

54 vizualizari
Romexpo
Distribuie pe
In perioada 26-29 martie 2015, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc 8 evenimente expozitionale adresate in primul rand specialistilor, dar si publicului larg. Pe perioada celor 4 zile, 21.420 de persoane au vizitat targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Antique Market, Expo Flowers & Garden, Pastele la Romexpo si Targul de Produse Traditionale.

In total, in cadrul celor 8 targuri au expus, pe o suprafata de 15.000 metri patrati, ocupand 7 pavilioane expozitionale si 6 platforme exterioare, peste 420 de companii din Romania si alte 22 de tari, respectiv: Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Nord, Croatia, Egipt, Franta, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria si Ucraina.

Avand un grad de internationalizare de 31%, Construct Expo – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii a reprezentat un punct de atractie pentru antreprenorii si expertii in constructii, dar si pentru publicul larg interesat de echipamente si utilaje pentru uz propriu. Ca o noutate, vizitatorii au fost invitati sa asiste la demonstratiile live organizate de companiile expozante, in cadrul carora reprezentantii acestora au exemplificat modul de functionare al echipamentelor comercializate.

Ambient Expo 2015 a inregistrat o crestere semnificativa fata de editia de anul trecut, in ceea ce priveste suprafata expozitionala si companiile expozante din strainatate. Astfel, la editia din acest an au participat cu 14 firme din strainatate mai mult decat in 2014, iar numarul tarilor participante s-a dublat, demonstrand interesul crescut al companiilor straine pentru piata din Romania. Asadar, vizitatorii au gasit in cadrul Targului international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine – Ambient Expo solutii eficiente si moderne pentru realizarea proiectelor de amenajare, la interior sau exterior.

Ca in fiecare an, Romtherm a prilejuit intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii nou introduse pe piata. Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – Romtherm a inregistrat in acest an o crestere cu 9% a suprafetei expozitionale comparativ cu 2014.

In cadrul Mobila Expo – targ de mobila cu vanzare, organizat in premiera acest an, avand sprijinul co-organizatorilor Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Clubul Roman de Mobila si EUROEXPO, au expus 50 de producatori romani pe o suprafata de 3.000 metri patrati. Acestea au adus in atentia vizitatorilor sute de piese de mobilier la preturi reduse, valabile doar pe perioada targului.

Desfasurate in aceeasi perioada, Antique Market, Expo Flowers & Garden, Pastele la Romexpo si Targul de Produse Traditionale au completat tematicile targurilor Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo, oferind vizitatorilor produse care insufletesc atmosfera casei si a gradinii. Astfel, companiile au expus obiecte de arta si antichitati, bijuterii, flori si aranjamente florale, covoare orientale, tablouri, sculpturi si produse cu specific romanesc.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la datele de contact: marketing@romexpo.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video