Provocari si oportunitati actuale in domeniul eficientei energetice

176 vizualizari
Forumul Roman de Eficienta Energetica 2017
Distribuie pe

Forumul Roman de Eficienta Energetica, editia a IV-a
12 octombrie, Hotel InterContinental

Forumul Roman de Eficienta Energetica, cel mai important eveniment anual dedicat eficientei energetice si dezvoltarii programelor de energie sustenabila, a ajuns la a IV-a editie, intr-un moment oportun pentru acest domeniu, avand in vedere noile strategii pentru implementarea Directivei UE nr. 27/2012. 

Organizat de Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) impreuna cu GOVNET Conferences, evenimentul va aduce in discutie atat oportunitatile, cat si provocarile intalnite pe parcursul implementarii programelor dedicate eficientizarii consumului de energie, reunind persoane-cheie din randul specialistilor si autoritatilor din acest sector - reprezentanti ai Guvernului, ai autoritatilor de reglementare si companiilor private.

Astfel, speakerii din cadrul Forumului vor oferi ultimele informatii dedicate adaptarii companiilor la cerintele Directivei 27/2012 si in acelasi timp vor implica audienta in discutii privind viitoarele directii pe care le va urma Romania la capitolul pietei de energie si al dezvoltarii tuturor serviciilor din domeniul energiei.

Pe langa generarea de informatii relevante in ceea ce priveste viitoarele proiecte dezvoltate intern de companii, Forumul Roman de Eficienta Energetica 2017 mai are si rolul de a intermedia relatii de business si de a prezenta oportunitatile de investitii ale momentului in acest sector.

Cele doua mari teme de discutii in cadrul conferintei vor fi Legislatia si politicile Romaniei in domeniul eficientei energetice in orizontul 2030 si Mecanismele financiare potrivite pentru a impulsiona investitiile in proiecte de eficienta energetica.

Printre subiectele punctuale care vor fi dezbatute se afla modalitatile de implementare a proiectelor de eficienta energetica personalizate pe piata locala, ultimele inovatii in tehnologie privind eficienta energetica, drumul cel mai scurt de la legislatie la implementare, trecand prin toate etapele - de la proiectare, finantare, reglementare, la operare, prin furnizori si beneficiari.

Printre speakerii Forumului se numara Razvan Grecu, Presedinte ARPEE, Alessia Endellini, responsabil de politici la EFIEES - Federatia Europeana a Serviciilor de Eficienta Energetica Inteligenta din Bruxelles, Dumitra Mereuta, Consilier Ministru pe Probleme Energetice, Ministerul Mediului, Aurelia Simion, Sef Serviciu, Directia Generala Dezvoltare Regionala si Infrastructura, MDRAPFE, Gheorghe Dobra, Director General Vimetco ALRO, Doina Vornicu, COO, CEZ Romania, Carmen Badici, inginer, membru al echipei care deruleaza proiectul “Light Smart System” dezvoltat de Luxten Lighting Company, Oana Mogoi, Coordonator Energie, BCR, Dana Ionescu, Specialist in Infrastructura Urbana, EBRD, Mihai Tudorancea, Managing Partner TUD Financial Solutions.

Partenerii conferintei sunt: ANRE, ALRO, CEZ Group, Ethan Allen, Horizon 2020 - GuarantEE Building Energy Services in Europe, Linde Gaz Romania, Luxten Lighting Company SA, Mitsubishi Electric, OMV Petrom, Schneider Electric, Telekom, TUD Financial Solutions.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati linkul: http://govnet.ro/Romanian-Energy-Efficiency-Forum-2017

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Adrian Ion
Publisher
GOVNET

Tel: 021 210 52 87
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video