RE/MAX iși extinde reteaua si ajunge la 25 de birouri in Romania

269 vizualizari
Remax
Distribuie pe

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei în România la 25 de birouri. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Home Connection, RE/MAX Magnum din București și RE/MAX Smart din Satu-Mare.

RE/MAX Home Connection, cel mai nou birou al rețelei deschis în București, care va fi operațional din martie, este deschis de Cristina Warinschi și partenerul său, Dan Dănăilă, aflați la început de drum în domeniul imobiliar. Antreprenorii au ales sa achiziționeze spațiul comercial pentru noul birou RE/MAX, demarând așadar noul business cu o investiție imobiliară rentabilă.

„Am ales rețeaua RE/MAX pentru că ne-a oferit suport în fiecare pas spre acest business, noi fiind începători în domeniu. De asemenea, sistemul de training creat de RE/MAX ne întărește credința că am făcut o alegere corectă și sperăm ca în următorii ani să ne creștem productivitatea oferind servicii de calitate clienților noștri”, a declarat Cristina Warinschi, Broker/Owner RE/MAX Home Connection.
Cristina Warinschi

RE/MAX Smart, unitate operațională din ianuarie în Satu-Mare, este deținută de Nicolae Varga și a presupus până acum o investiție de aproximativ 5.000 de euro, care va fi completată de costurile cu brandingul biroului. În prezent, în cadrul RE/MAX Smart activează o echipă de 5 persoane, iar fondatorul are în plan recrutarea a 10 agenți pentru următoarele 6 luni.

„Ne-am afiliat la rețeaua RE/MAX datorită potențialului de creștere și dezvoltare alături de un nume cunoscut pe piața imobiliarelor. Poziția de lider global și sistemul de management care a contribuit la succesul rețelei au fost principalele motive pentru care am decis să pun bazele RE/MAX Smart”, a declarat Nicolae Varga, Broker/Owner RE/MAX Smart.

Nicolae Varga

Potrivit reprezentantului RE/MAX Smart, Satu-Mare și zona învecinată devin tot mai atractive din perspectivă imobiliară, iar asta se reflectă în dinamica și valoarea tranzacțiilor realizate în ultimul timp în oraș. De exemplu, prețurile medii de tranzacționare sunt de 600 euro/mp apartament, 500 euro mp/case și 45 euro/mp teren. Majoritatea tranzacțiilor rezidențiale se situează între 35.000 și 65.000 de euro. La închiriere prețul ajunge la 5 euro mp/rezidențial și 10 euro/mp pentru spații în zone active.

Tot la începutul acestui an, în portofoliul de francize al companiei a intrat și RE/MAX Magnum, birou deschis în București, deținut de Cătălin Cornescu asociat cu Andrei Marinescu. Biroul este operațional din ianuarie și numără în prezent 16 agenți, fiind un birou care se va orienta către reprezentarea la vânzare a proiectelor imobiliare de la dezvoltatori.

„Am decis să ne afiliem rețelei RE/MAX datorită succesului de care acest brand se bucură la nivel mondial și suntem încrezători că vom avea o colaborare foarte bună pe viitor. Posibilitatea de a accesa instrumentele necesare transformării business-ului nostru într-o afacere solidă ne-au convins să ne alăturăm brandului nr. 1 la nivel global pe domeniul imobiliar. Mediul de lucru plăcut, pachetul de cursuri și sistemul de lucru cu accent pe colaborare sunt doar câteva dintre motivele pentru care am ales RE/MAX”, a declarat Cătălin Cornescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum.

Catalin Cornescu

 

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.500 de tranzacții imobiliare, în creștere cu 50% comparativ cu 2016 și comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creștere cu cca. 30% față de anul precedent.

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 115.000 de agenți afiliați în 7000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 1.800 birouri și 20.000 de agenți, continuând să se extindă. Pentru mai multe detalii accesați: www.remax.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video