Romtherm va prezinta noutatile in domeniul instalatiilor, echipamentelor de incalzire, racire si de conditionare a aerului!

72 vizualizari
Romtherm 2017
Distribuie pe

Romexpo
va asteapta intre 23 si 26 martie, in Pavilionul C2, la Romtherm, expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului. Expozitia va reuni, pe durata a patru zile, firme importante din domeniile aparaturii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolatii termice, pompe, armaturi, fitinguri si robineti.

Romtherm este platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori sau utilizatori finali, ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Pe intreaga perioada a expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante dar si de catre principalele institutii din domeniu.

De la Romtherm nu vor lipsi nici conferintele, seminariile si workshop-urile, pe teme precum: cresterea performantei energetice a cladirilor si a instalatiilor aferente, auditarea si certificarea energetica, eficientizarea tehnologiilor de incalzire, rolul energiei regenerabile etc.

Romtherm completeaza tematicile targurilor care se vor desfasura in aceasii perioada: Construct Expo - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, Ambient Expo-Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, Romenvirotec - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, Mobila Expo -Targ de mobila cu vanzare, Expo Flowers & Garden - Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, Antique Market – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale.
www.romtherm.ro

Program de vizitare:

23-25 martie 2017 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
26 martie 2017 (duminica): intre 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video