Aerteknika

Contoarele de apa electronice WFx3x.D de la Siemens

contoare de apa Siemens Siemeca
vizualizari

siemens

Contoarele de apă electronice Siemeca™ sunt utilizate pentru a măsura consumul de apă. Sunt utilizate în instalații de apă domestice, unde apa este trimisă la mai mulţi utilizatori. Aceste tipuri de instalații se găsesc în locuințe multifamiliale, dar şi clădiri de birouri și administrative.

Citirea datelor înregistrate de către contoarele de apă electronice WFx3x.D se face vizual, prin infraroşu şi radio (la distanţă).

Utilizatorii tipici sunt:

 • Proprietarii de apartamente
 • Asociațiile de proprietari
 • Companiile de management al clădirilor
 • Agențiile imobiliare

Funcțiile contoarelor de apă WFx3x.D:

 • Citirea datelor de consum
 • Cumularea valorilor de consum
 • Păstrarea valorilor cumulate în ziua aleasă
 • Afișarea valorilor de consum
 • Afișarea de date de operare
 • Auto inspectare, cu indicare de erori
 • Transmisie wireless a datelor
 • Detecție pierderi apă
 • Programare opțională și citire prin interfața optică (compatibil IrDA) cu un terminal handheld

Despre sistemul Siemeca

Siemeca este un sistem Siemens destinat măsurării şi colectării de date. Instalarea este simplă, iar modul de comunicare este de tip wireless. Sistemul include repartitoare de costuri, contoare de căldură și de apă, transformatoare de semnal și noduri de comunicații. Toate componentele sunt interconectate "wireless", astfel încât datele să fie colectate de la distanţă, fără a fi nevoie de acces în clădire. Siemeca prezintă numeroase avantaje, dintre care se detaşează posibilitatea mare de integrare a principalelor aparate de măsurare a consumului necesar pentru funcţionarea sistemului (gaz, energie termică, apă, energie electrică etc.) Pentru a colecta datele despre consumul acestor surse de energie, trebuie să existe un aparat cu interfaţă cu impuls.

Siemens Siemeca

Sistemul are un design flexibil, ce permite realizarea proiectului în mai multe faze, de exemplu instalarea iniţială a repartitoarelor, urmată de cea a contoarelor de apă şi a celor electronice. În plus, se pot conecta mai multe clădiri la un sistem comun de colectare a datelor, printr-o reţea de comunicaţie de tip M-bus. Informaţiile primite de la contoarele sau repartitoarele de căldură electronice sunt stocate în nodurile de comunicaţie, care sunt sincronizate între ele şi fac parte dintr-un sistem unitar, ce poate fi accesat din mai multe locuri.

Mai multe informaţii: siemens.ro/bt
Cereri de ofertă: buildingtechnologies.ro@siemens.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare