Invitatie Workshop pe tema pierderilor de apa

103 vizualizari
workshop Detectivii Apei Pierdute
Distribuie pe

Avem placerea si onoarea de a va invita la cea de-a treia editie a workshopului Detectivii Apei Pierdute.

Evenimentul va avea loc in perioada 25-26-27 octombrie 2017 in cadrul facultatii de la Bucuresti -UTCB.

Ca si in anii precedenti ne propunem sa aducem in discutie si mai ales in dezbatere teme de interes pentru companiile de apa din Romania, sa avem posibilitatea de a discuta liber si fara perdea despre „pierderile de apa”.

Avem un invitat special si la acest eveniment, in persoana domnului David Pearson – un expert international in managementul pierderii de apa. Pentru ai face o descriere i-am adresat cateva intrebari, iar interviul il puteti citi accesand urmatorul link: INTERVIU

Deci va asteptam sa va alaturati acestui grup al detectivilor pierderilor de apa. Misiunea si viziunea noastra este aceea de a ajuta persoanele interesate de domeniul pierderilor de apa sa gasesca solutii viabile la problemele zilnice.

Speram ca prin discutii si schimburi de experienta sa oferim un knowhow necesar. Ideile nu trebuie sa fie nici multe nici noi. Trebuie doar sa starneasca interesul pentru a le aplica, caci informatia neutilizata nu poate sa ajute pe nimeni.

Nu va invitam la o competitie, noi va invitam la o dezbatere. Ne-ar face placere sa aveti o prezentare despre un lucru pe care doriti sa il impartasiti colegilor, despre o problema la care cautati solutii.

DESCARCA INVITATIA

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video