Ariston continua sa sprijine proiectul BIG BUILD 2018 prin donarea de centrale termice

158 vizualizari
Ariston Thermo România
Distribuie pe

Ariston Romania

 

 

 

Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice şi boilere electrice, sprijină, în continuare, proiectul BIG BUILD 2018, prin donarea de centrale termice cu funcționare pe gaz. BIG BUILD este evenimentul anual de construire accelerată și voluntariat organizat de Habitat for Humanity România.

Cea de-a zecea ediție a proiectului a presupus construirea a opt case în cinci zile ( 1 – 5 octombrie) la Cumpăna, județul Constanța, unde și-au oferit ajutorul peste 350 de voluntari, din toată țara, precum și din SUA, Germania și Olanda. Alături de aceștia, au lucrat la ridicarea locuințelor și cele opt familii cu venituri reduse, care se vor muta în primele lor locuințe decente începând cu primăvara anului viitor.

Am decis să sprijinim în continuare proiectul BIG BUILD datorită cauzei generoase pe care o susține și a procesului de implementare spectaculos. Astfel, am contribuit și anul acesta la dotarea celor opt case cu centrale termice în condensare, pentru a veni în întâmpinarea nevoii de confort a celor ce vor locui în ele”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Cele opt centrale donate de Ariston vor fi instalate în casele recent construite, organizate în sistem duplex, ce au o suprafață utilă la interior de 63 de metri pătrați, cu două dormitoare, cameră de zi, baie și bucătărie, precum și un spațiu exterior. Amplasate în apropierea Campusului Școlar din Cumpăna, locuințele se învecinează cu alte 16 case pe care Habitat for Humanity le ridică în zonă.

Prin intermediul acestui proiect grandios, Habitat for Humanity România marchează în fiecare an Ziua Mondială a Locuirii și, totodată, trage un semnal de alarmă asupra condițiilor grele de locuire din România - care afectează jumătate din populația țării*, precum și necesitatea, respectiv dreptul fiecărei persoane de a avea o locuință decentă.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video