“Plantam Aer”, programul de responsabilitate sociala dezvoltat de Daikin Romania, continua cu experiente autentice din inima naturii

192 vizualizari
Daikin Plantam aer
Distribuie pe

Pentru al doilea an consecutiv, Daikin România, reprezentanța locală a celui mai mare producător de sisteme de climatizare, se alătură inițiativei naționale de împădurire Plantăm fapte bune în România prin programul “Plantăm Aer”. După succesul acțiunii de anul trecut, în urma căreia au fost plantați 13.000 de puieți, în 2018 Daikin devine catalizatorul schimbării, încurajându-și partenerii, clienții, dar și publicul larg să se alăture misiunii de a crea o Românie mai verde și să se implice în demersurile de protejare a mediului înconjurător.

„Scopul nostru este ca astfel de inițiative să fie susținute de cât mai mulți români și să încurajăm partenerii Daikin să se alăture programului ''Plantăm Aer''. Doar printr-o mobilizare comună putem creşte zonele verzi și reduce poluarea, asigurând un viitor mai curat pentru generațiile următoare. Astfel, pentru a ne aminti că timpul petrecut în aer liber ne inspiră, ne încarcă cu energie, asigurându-ne o stare de relaxare și de liniște, dar și pentru a prețui mai mult ceea ce mediul înconjurător ne oferă și ne învață, anul acesta ne concentrăm pe experiențe, întâmplări și momente petrecute în aer curat. Povești spuse de noi toți, iubitorii de natură, care au rolul să ne bucure și să ne motiveze în a descoperi și  aprecia și mai mult frumusețea locurilor verzi din România”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

În acest sens, Daikin își propune să strângă pe platforma www.plantamaer.ro cât mai multe povești cu aer curat, inspirându-i, astfel, și pe ceilalți cititori să se implice, să-și scrie povestea și să acționeze pentru a păstra farmecul naturii. Dezvăluirea experiențelor personale reprezintă un semnal de alarmă în legătură cu datoria de a menține zonele cu aer curat și importanța de a contribui, cu pași mărunți, la creșterea suprafeței împădurite a țării.
aer curat Daikin

Dincolo de interacțiunea cu iubitorii de natură, programul „Plantăm Aer” cuprinde și o componentă de implicare socială, încurajând partenerii de business să se alăture companiei în demersul de îmbunătățire a calității aerului din România. Bazându-se pe susținerea lor, Daikin își propune să participe la plantările din luna noiembrie cu un numar cât mai mare de puieți si cu o echipă numeroasă de voluntari, dornici să influențeze sănătatea și mediul în care vor crește  generațiile viitoare.

Pentru a implementa acțiunile de protejare a naturii, Daikin și-a ales parteneri de încredere, alăturându-se inițiativei Plantăm fapte bune în România, care se bucură de succes an de an. Astfel, compania contribuie împreună cu numeroasele echipe de voluntari PFBRo la prevenirea alunecărilor de teren, împiedicarea procesului de eroziune, ocrotirea și extinderea suprafețelor plantate.

„Cu pași siguri, atent gândiți, am reușit alături de Daikin România să oferim sprijin și soluții potrivite pe o parte din terenurile împădurite în 2017. Anul acesta vom completa ceea ce am început deja și vom extinde și mai mult acțiunile noastre”, a declarat Simona Camburu, Coordonator Fundraising Plantăm fapte bune în România.

Natura are nevoie permanentă de oameni dornici să facă bine, iar pentru rezultate vizibile e nevoie de o comunitate cât mai mare. Cei care vor să devină plantatori de fapte bune se pot înscrie ca voluntari la acțiunile Plantăm fapte bune în România prin e-mail la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro

 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video