Mai multe beneficii pentru utilizatorii sistemelor de incalzire/ventilatie/control al climatizarii

285 vizualizari
Macrouri pentru automatizarea clădirilor
Distribuie pe

Macrouri pentru automatizarea clădirilor

Pentru un proiect, datele de referință sunt la fel de importante ca și uleiul pentru funcționarea unui motor. Acestea fluidizează întregul proces - lucrurile funcționează pur și simplu mai bine. Posibilitatea de a utiliza macrouri complete pe care nu trebuie să le creeze de la zero ajută utilizatorii să economisească timp prețios. Începând cu Versiunea 2.8, furnizorul de soluții Eplan oferă o bază de date de macrouri dedicate domeniului automatizării clădirilor. Aceste date, disponibile gratuit, sporesc beneficiile utilizatorilor și se adaugă colecției extinse de specificații ale dispozitivelor disponibile în Eplan Data Portal. Cei interesați s-au bucurat de oportunitatea unei avanpremiere cu ocazia târgului comercial Light & Building din Frankfurt.

Macrouri pentru automatizarea cladirilor
Macrou pentru sistemele de aer condiționat de exterior: Macroul unui sistem de aer condiționat de exterior include, de exemplu, un epurator de aer, un radiator și un sistem simplu de control al temperaturii/umidității.

Viitoarea versiune 2.8 a Platformei EPLAN, care va fi lansată în septembrie 2018, efectiv va uimi utilizatorii din domeniul sistemelor de încălzire/ventilație/control climateric. Pentru prima dată, Eplan furnizează un proiect de macrouri cu scheme de sistem pentru automatizarea clădirilor, simplificând considerabil procedura de proiectare a acestor sisteme. Macrourile sunt scheme sau diagrame complete de conducte și instrumente (P&I). Acestea pot fi utilizate pentru o gamă extinsă de aplicații.

Compatibilitatea cu standardele curente
Aceste așa-numite macrouri pentru ferestre sunt furnizate gratuit într-un format Eplan - Eplan va lansa în curând un site internet cu specificațiile. Macrourile pentru pagini, care includ, printre altele, bucle logice PCT, acoperă atât standardele în vigoare în prezent DIN EN ISO 16484-3, cât și VDI 3813/3814. Astfel, utilizatorii din domeniul automatizării clădirilor își pot eficientiza considerabil activitatea cu aceste date de referință suplimentare. Economiile estimate cu realizarea schemelor se ridică la 50 până la 70 de procente. În cadrul planificării preliminare, utilizatorii pot începe activitățile inițiale de planificare a aspectelor tehnice ale procesului de proiectare în Eplan Platform încă din etapele incipiente. Faza de planificare preliminară a proiectului include dezvoltarea conceptelor legate de domeniul tehnic de acoperire al sistemului și estimarea cifrelor și structurilor inițiale de cantitate. Obiectivul este de a găsi soluția cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnic și de a defini specificațiile pentru planificarea de detaliu ulterioară. Crearea schemelor și stabilirea ulterioară a detaliilor sistemului pot fi realizate ulterior în baza planificării prealabile.

Bază de date extinsă sistematic
Cu proiectul macrourilor pentru versiunea 2.8 a Platformei EPLAN, programată pentru lansare în septembrie, furnizorul de soluții Eplan face primul pas către extinderea datelor de referință în domeniul automatizării clădirilor.
Macrouri pentru automatizarea cladirilor
Macrou pentru sistemele de aer condiționat: Un alt exemplu de Macrou, de această dată cu control al temperaturii preliminare funcționării în funcție de temperatura exterioară.

Sursa: Eplan Software & Service
 

Eplan Software & Service
EPLAN Software & Service este unul din cei mai importanți furnizori de servicii la nivel mondial în domeniul dezvoltării soluțiilor CAx, de configurație și mecatronice și oferă companiilor consultanță privind modurile în care își pot optimiza procesele de inginerie. Atât interfețele standard, cât și cele personalizate cu sistemele ERP și PLM/PDM asigură uniformitatea datelor în cadrul dezvoltării produselor, procesării comenzilor și fabricației. Printre factorii care asigură reușita în inginerie se numără concentrarea consecventă pe clienți, asistența la nivel global, dezvoltarea inovatoare și expertiza în interfețe. În calitate de furnizor global, EPLAN deservește peste 45.000 de clienți din toată lumea, cu peste 120.000 de instalări, prin calitatea excepțională a produselor și maximizarea eficienței.

Compania EPLAN a fost fondată în 1984 și face parte din Friedhelm Loh Group, condus de proprietar. Friedhelm Loh Group activează în toată lumea cu 18 unități de producție și 78 de filiale internaționale. În total, grupul are peste 11.500 de angajați și a avut venituri de circa 2,2 miliarde € în 2015. Pentru a opta oară succesiv, această companie familială a câștigat premiul «Cel mai bun angajator din Germania» în 2016. În plus, Friedhelm Loh Group a fost recunoscut drept «Cel mai bun formator profesional», conform unui studiu desfășurat de Deutschland Test și Focus Money.

Aflați mai multe la www.eplan.de și www.friedhelm-loh-group.com.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video