Performanta si flexibilitate cu noua generatie de baterii Multi-Volt de la HITACHI/HiKOKI

639 vizualizari
Hitachi
Distribuie pe

Tehnologia inovatoare a bateriilor producătorului japonez de scule electrice face posibilă folosirea bateriilor de 36 volți, la uneltele de 18 volți.

HITACHI / HiKOKI lansează o nouă generație de baterii Multi-Volt, ce inglobează o tehnologie inovatoare, care permite folosirea lor pentru uneltele cu clase voltaice inferioare. Bateriile detectează dacă sunt folosite de un dispozitiv de 18 sau de 36 de volți și își ajustează automat voltajul. Noile baterii Multi-Volt de la HITACHI / HiKOKI vor fi disponibile și pe piața din România începând cu luna iulie 2018.baterii Hitachi 36 volti

“Cu noile baterii Multi-Volt am dezvoltat o tehnologie care oferă utilizatorului nu numai performanță, dar și flexibilitate” spune domnul Yasushi Fukui Director General la Koki Holdings Europe GmbH.

Mai multă putere cu baterii de aceeași mărime

Bateriile Multi-Volt BSL36A18 de 36 de volți au o capacitate de 2.5 amperi-oră (Ah); la 36 de volți înseamnă 5.0 Ah. Acest lucru înseamnă că bateriile de 36 de volți, care sunt similare ca mărime cu bateriile convenționale de 18 volți, au o putere de 1.080 de wați. Dimensiunile și greutatea rămân aproape la fel, astfel că bateriile Multi-Volt pot fi folosite de un număr mare de produse de 18 volți.

Durată de viață mai mare a bateriilor grație sistemului integrat de răcire

Echipamentele de 36 de volți necesită jumătate din amperajul echipamentelor de 18 volți pentru a obține aceeași putere. Datorită amperajului redus al bateriei și al unui sistem de racire integrat bateria poate să dezvolte o putere maximă pe o durată mai mare de timp.

Încărcare în 32 de minute

Folosind încărcătorul rapid UC18YSL3, bateriile de 36 de volți se încarcă în 32 de minute. Toate încărcătoarele HITACHI / HiKOKI pentru bateriile lithium-ion sunt compatibile cu noile baterii Multi-Volt. În plus, noile baterii au o viață de folosire îndelungată: pot fi încărcate de până la 1500 de ori, fără niciun impact semnificativ asupra performanței. Nivelul de încărcare este arătat chiar pe baterie, printr-un indicator cu 4 trepte.

Tehnologie revoluționară

Noile baterii Multi-Volt ale HITACHI/HiKOKI sunt unice în industria de profil. Iar în comparație cu alte baterii cu aceeași putere produse de competitori, acestea sunt mai mici și mai ușoare. Tehnologia revoluționară stabilește noi standarde pentru produsele fără fir.

“Cu noua generație de baterii Multi-Volt, compania HITACHI/HiKOKI sparge barierele pe care clasele voltaice le-au impus până acum” spune Directorul General Fukui.

Hitachi devine HiKOKI

Hitachi Koki Co., Ltd. începe noul capitol din istoria sa. Compania a fost achiziționată de holding-ul American KKR în primăvara anului 2017. În iunie 2018, numele companiei va fi schimbat în Koki Holding Co., Ltd, iar în octombrie 2018, toate echipamentele electrice de la Hitachi Koki vor fi oferite sub numele de marcă HiKOKI.

Hitachi Koki Co. Ltd., cu sediul în Tokyo, Japonia, este un producător de vârf al echipamentelor electrice pentru utilizatorii profesioniști. Compania oferă o gamă largă de echipamente profesionale pentru aproape orice sector industrial, precum și o selecție completă de accesorii. Acestea includ ciocane demolatoare si rotopercutoare, dălți, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, mașini de debitat, frezare și unelte specializate pentru prelucrarea lemnului, a betonului și a oțelului. Hitachi Koki a generat venituri anuale de aproximativ 1,8 miliarde USD în ultimul an fiscal, cu aproximativ 6.500 de angajați.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video