Aerteknika

Energiile regenerabile reprezinta viitorul!

RoEnergy2018
vizualizari

Cum ne putem încălzi cel mai eficient – standuri cu tehnologii, soluții și prezentări în premieră națională - la singurul Târg specializat din România: RoEnergy Bucureşti 2018!

Peste câteva zile, la Rectorat UPB, în perioada 9 - 11 mai 2018, va avea loc următoarea ediție a Târgului Internaţional RoEnergy România, Evenimentul Nr. 1 al industriei de Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile din tara noastră.

Ediția nr. VII a Târgului RoEnergy România caută să-i reunească pe toți jucătorii industriei de profil, alături de autorități și asociații profesionale, într-un moment în care Regenerabilele și Eficiența Energetică se pregătesc pentru un nou început.

Ce expozanți vor fi prezenți la Târgul RoEnergy?

Dintre companiile care expun menționăm POLYTECHNIK SIETA S.A., EKO STEP PELLET D.O.O., C Geangu Consulting srl, Holzenergie Wegscheid GmbH (tehnologii pe biomasă), Darcom Energy Solutions srl, Renusol Europe GmbH, F Design Electric srl, ICPE – CA (panouri solare și fotovoltaice), SmartHeat GmbH, Claudia Design Consultanta si Proiectare srl (pompe de căldură), etc.

Soluții de încălzire și iluminare

Programul Târgului RoEnergy este completat cu diverse susțineri de prezentări dintre care menționăm: Gestionarea energiei în gospodăriile mici și mijlocii, Biomasa, sursa reală de energie regenerabilă, Managementul energetic urban, Sursa gratuită de energie și confort - standardul casei pasive - cel mai înalt standard actual de eficiență energetic - Conferința Eficiența energetică & Energii regenerabile în clădiri (9.05.2018).

Cum puteți deveni Independent energetic

Printre prezentările susținute la Workshop-ul Cum puteți deveni Independent energetic (10.05.2018) menționăm: Independență energetică - independent de tehnologie - studiu de caz: 3 ani în prima casă pasivă certificată din România, Stocarea sau injecția in retea - Ce este mai avantajos, Cum se pot dezvolta instalațiile fotovoltaice mici în România? Bariere legislative, Solutii de ultimă oră pentru dezvoltarea prosumerilor,etc.

Trenduri in 2018

-digitalizarea şi soluţiile smart devin tot mai răspândite, ca vectori de eficienţă energetică, respectiv soluţii nepoluante

-ieftinirea tehnologiilor concomitent cu apariţia unor soluţii inovatoare de stocare a energiei

-necesitatea rezolvării unor probleme stringente pentru România, cum sunt încălzirea şi managementul deşeurilor

-instalaţii de capacităţi mici (de la 1-3 kw până la 100 kw): solar, PV, biomasa, eolian, etc.

-mentenanţe, retehnologizări parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene

- implementare de tehnologii de creştere a eficienţei energetice în clădiri si industrie ( inclusiv BMS)

- tehnologii LED

-energie din deşeuri

-retehnologizări, mentenanţe hidrocentrale şi microhidrocentrale

-cogenerare

Tematica RoEnergy Bucureşti 2018

Tematica Târgului (selecţie): eficienţă energetică în clădiri, energie solară, PV, bioenergie (biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie geotermală, microhidroenergie, etc.

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
Karmenu Vella
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare