Demo Metal Brasov 2017, eveniment dedicat inovatiei in prelucrarea metalelor

124 vizualizari
kuka
Distribuie pe

DEMO METAL este cel mai important eveniment din Romania care se adreseaza specialistilor din industria prelucrarii metalului. Este locul in care cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor isi prezinta ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii.
Conceptul inedit si inovativ al Demo Metal se bazeaza pe demonstratiile practice pe echipamentele expuse. Procesele de fabricatie si echipamentele pe care se vor face prezentarile vor deveni etalon pentru specialistii vizitatori si vor putea fi o optiune investitionala viabila pentru companiile din industria romaneasca. 

COBOTWARE – Transform your workforce
Compania specializată în roboți colaborativi, aduce la Demo Metal Brașov 2017, întreaga gamă de coboți de la Universal Robots și Kuka. Vizitatorii au ocazia să vadă aplicațiile coboților, programarea simplă a acestora și să discute cu experții Cobotware prezenți la stand. Firma este un start-up cu capital 100% românesc care beneficiază de peste 7 ani experiență a echipei în domeniul roboților industriali și eficientizare a proceselor de fabricație prin automatizare.
Parteneriatele cu Universal Robots, Kuka Robotics și alte companii de prestigiu, conferă firmei suportul necesar pentru a realiza integrări ale roboților colaborativi în fabricile din România, beneficiind de cel mai bun know-how la nivel mondial.

kuka

"Cobotware își propune să devină partenerul nr. 1 al integratorilor sau firmelor care vor să folosească roboți colaborativi și să trasforme forța de muncă. De la studiile inițiale ale aplicației, realizarea conceptelor, logică de funcționare, programare, până la siguranța în utilizare și întreținere, Cobotware oferă suport companiilor din România în tot procesul de integrare a coboților. “, declară Adrian Dumitrașcu – Director General.

Aplicațiile ideale pentru coboți sunt activitățile manuale repetitive care au loc lângă lucrătorii umani și nu necesită dexteritatea omului, gândire analitică sau decizii pe loc. Deservirea mașinilor și manipularea pieselor sunt aplicații favorabile pentru coboți, mai ales când ergonomia poate cauza sănătății omului sau există riscuri în interacțiunea cu mașini sau substanțe periculoase.
Transformarea forței de muncă înseamnă eliberarea oamenilor de activitățile plictisitoare, repetitive și nesănătoase astfel încât să se poată ocupa de lucruri care adaugă mai multă valoare în procesul de producție.

Coboții pot fi folosiți în orice mediu în care lucrează oamenii, fără să fie deranjați de temperatură, zgomot sau calitatea aerului. Pe de altă parte, sunt folosiți cu succes în medii igienice sau chiar camere aseptice certificate.

Demo Metal Brașov 23-25 octombrie 2017
http://demometal.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video