Kestral International deschide un birou in Romania

77 vizualizari
Kestral
Distribuie pe

Kestral International, specializată în furnizarea de soluții pentru industrie, a deschis un birou în România pentru a întări accesul clienților săi OEM pe piața din Europa de Sud-Est

Kestral își anunță extinderea în Europa, ca parte a planului său internațional de creștere. Sediul din România va fi esențial pentru dezvoltarea companiei în Europa de Sud-Est. În acest fel, Kestral este gata să asiste mai mulți clienți din Europa și să-i ajute să-și depășească provocările tehnice devinind un motor al dezvoltării lor.

Fiind speaker în cadrul Wind Trade 2017, care are loc la București, în perioada18-20 octombrie 2017, Liaquat Ali Baig, CEO al Kestral International, a declarat: "Suntem încântați să anunțăm că acum am deschis un birou și în România. Vedem aici un potențial deosebit pentru a colabora cu diferite industrii și de a le oferi sprijinul nostru".
"Producătorul de ambarcațiuni militare, Zodiac Milpro, un client OEM existent, este aici cu noi la București. El arată perfect tipul de organizație pe care o putem reprezenta în România", a adăugat domnul Liaquat Ali Baig.

Sediul Kestral din România face parte din rețeaua Kestral din Europa de Sud-Est si va include noi sedii în Bosnia si Herțegovina, Macedonia și Serbia.
Echipa este pregatită să asiste clienții atât la nivel local, cât și internațional, în sectoare precum: petrol și gaze, energie regenerabilă, aviație, logistică, industrie, marină, apărare, telecomunicații. Echipa oferă servicii precum negocieri contractuale, management de proiect, in-country marketing, logistică și support post-vînzare. 

Kestral International reprezintă aproape 30 de companii din S.U.A., variind de la companii de care fac parte din topul Fortune 100, la companii aflate la inceput de drum. Oferă asistență specifică industriei în domeniile achizițiilor din zona de apărare, inginerie, logistică, aviație, petrolul și gazel naturale și securitate. Kestral are operațiuni în Asia, Africa, America și Europa.

Mai multe detalii puteți vedea pe www.kestralservices.com 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video