Marketplace - Portalul furnizorilor din Romania

141 vizualizari
marketplace
Distribuie pe

Noul instrument AHK pentru promovarea afacerii Dumneavoastră pe piața germană

An de an, Camera de Comerț Româno-Germană intră în contact cu un număr tot mai mare de companii germane în căutare de furnizori români de produse și servicii. Astfel am ajuns la ideea dezvoltării unui portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei.

Portalul Furnizorilor oferă companiilor din România, care doresc să își extindă afacerea în Germania, ocazia de a își găsi parteneri de distribuție, clienți finali sau de a stabili noi relații de afaceri pe piața germană.

Este unicul instrument de acest fel din România luând în considerare atât formatul de prezentare cât și modelul de promovare a acestuia pe piața germană. Promovarea are loc prin informări directe trimise către companii germane, prin intermediul multiplicatorilor noștri - de la camere de comerț locale din Germania până la asociații de profil – și de asemenea cu ocazia tuturor evenimentelor la care AHK Romania va fi reprezentată.

Anul 2018 a fost primul an integral de existență a Portalului, site-ul bucurându-se de aprox. 22.000 de vizualizări. Principalele accesări au venit din partea companiilor din Germania, următoarele țări pe lista accesărilor fiind: USA, Italia, Austria, Marea Britanie, Elveția, Republica Moldova, Franța, Spania, etc., site-ul însumând vizualizări din 69 de țări.

Beneficii cheie

  • Vizibilitate în spațiul german
  • Prezentare și promovare pe piața germană
  • Rețea bogată de filiale și capacitate mare de pătrundere pe piață
  • Contact direct cu parteneri de afaceri germani
  • Noi oportunități de afaceri

Companiile membre ale AHK Romania beneficiază gratuit de pachetul BUSINESS. Informații despre cele 3 tipuri de pachete de promovare sunt disponibile aici.

Pentru detalii suplimentare cu privire la condițiile de înscriere în Portalul furnizorilor vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Doriți să fiți parte a portalului furnizorilor români? Doriți să fiți la un click distanță de potențialii parteneri de afaceri germani? Vă așteptăm! www.marketplaceromania.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video