Pe 9-11 noiembrie, toata piata de facility management si servicii suport va fi la ROFMEX 2017!

99 vizualizari
Rofmex2017
Distribuie pe

ROFMA aduce specialiștilor și publicului larg primul eveniment complex de promovare, educație și know-how dedicat industriei de facility management și servicii suport din România.

ROFMEX este primul eveniment de promovare, educație si know-how dedicat industriei de facility management la nivel național, industrie ce incorporează peste 6500 de firme active, cu aproape 130000 de angajați si o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de euro.

Între 9-11 noiembrie, în Complexul Expozițional Romexpo, vor fi împreună speakeri renumiți pe plan internațional, corporate facility manageri care gestionează bugete de milioane de euro anual în cadrul marilor corporații, directori și facility manageri ai firmelor care furnizează servicii de facility management, alți specialiști în facility management și servicii suport, ingineri, tehnicieni, reprezentanți ai proprietarilor de clădiri și ai dezvoltatorilor, arhitecți, proiectanți, reprezentanți ai departamentelor de achiziții, reprezentanți ai autorităților publice, cadre universitare și studenți.

Networking, business matchmaking, oportunități de business, de promovare, de educare a pieței și de monitorizare a concurenței, trenduri si diseminare de know-how

Vă invităm la ROFMEX pentru a explora, pentru trei zile, universul serviciilor de facility management și servicii suport prin:
- Expoziția specializată de echipamente, produse, tehnologii și soluții pentru facility management și servicii suport, cu participarea unor importante branduri internaționale.
- Conferința Internațională de Facility Management și Servicii Suport, la care participă speakeri și experți reputați ce dezbat cele mai recente evoluții și tendințe în domeniu.
- Experience Area – locul unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai moderne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de managementul facilităților.
- cursuri de inițiere în activitățile specifice serviciilor de facility management
- seminare cu tematică de stringentă actualitate
- prezentări de procese, tehnologii, echipamente și soluții profesionale de ultimă generație
- networking extins în toate componentele evenimentului.

ROFMEX în cifre:
Suprafața totală a expoziției: 2700 mp
Nr. expozanți: peste 50 de companii
Nr. vizitatori specialiști: peste 3000 de profesioniști în facility management și domenii conexe
Nr. participanți la Conferința Internațională: peste 250 de participanți

Toate acestea sunt doar câteva dintre motivele importante pentru care nu puteți lipsi de la cel mai important eveniment al industriei de facility management și servicii suport din centrul și estul Europei.

Accesul vizitatorilor la expoziție, cursuri, workshopuri și seminare este liber.
Mai multe detalii pe www.rofmex.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video