Aerteknika

Uponor deschide un nou showroom in Bucuresti

Uponor deschide un nou showroom in Bucuresti
vizualizari

Uponor Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de incalzire, racire si alimentari cu apa la nivel mondial, a inaugurat un nou showroom de prezentare in Bucuresti, situat pe Splaiul Unirii nr. 76. Spatiul integreaza sisteme radiante prin pereti si plafon functionale, ce pot fi testate de catre vizitatori, investitia totala ridicandu-se la peste 35.000 euro.

In cadrul showroom-ului, clientii pot vedea toata gama Uponor de incalzire prin pardoseala/alimentari cu apa si sunt consiliati de catre specialisti pentru a-si alege sistemul care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

De asemenea, in noul showroom se vor organiza seminariile “Academiei Uponor” pentru parteneri: proiectanti, distribuitori, instalatori. Programul acestor seminarii imbina intr-un mod optim partea teoretica si sfaturile practice, obiectivul fiind de a-i ajuta pe parteneri sa acumuleze experienta si cunostinte de proiectare si montaj.

“In ultimii ani, piata de incalzire si racire radianta a crescut simtitor, iar arhitectii, proiectantii si clientii finali mizeaza tot mai mult pe aceste solutii datorita confortului sporit si a costurilor mici de exploatare. Noul showroom ne ofera posibilitatea de a prezenta in mod direct avantajele sistemelor noastre, oferindu-le posibilitatea partenerilor sa testeze solutiile inainte de a le implementa. Totodata, este o oportunitate de a consolida relatiile directe cu acestia”, a declarat Ionut Cabuz, Sales Manager Uponor Romania. 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare