O noua aparitie editoriala: «Biblioteca Cosarului»

145 vizualizari
Biblioteca cosarului
Distribuie pe

„Asociatia Cosarilor” a lansat o noua serie de carti, grupate in colectia „Biblioteca Cosarului”

Noua colectie, aparuta la prestigioasa Editura MATRIX ROM, se doreste a fi un ajutor pentru specialistii care curata cosurile de fum. Din acest motiv, cartile care vor aparea vor aborda teme cat mai diverse, dar toate fiind tangente cu activitatea cosarilor. Formatul colectiei este de buzunar, pentru a putea fi consultate de cosari si pe teren.

Primele doua volume din „Biblioteca Cosarului” sunt „25 de intrebari si raspunsuri pentru cosari” si „Securitatea si sanatatea in munca pentru cosari”.

Prima carte, „25 de intrebari si raspunsuri pentru cosari”, aparuta sub semnatura d-lor Cristian CETATEANU si Florin CETATEANU, este o culegere de intrebari de care se lovesc cosarii in activitatea lor. Lucrarea incearca sa ofere, cat mai documentat, raspunsurile la aceste intrebari.

Ce acte legislative impun curatarea cosurilor de fum, ce repercusiuni legale pot exista daca nu se curata cosurile de fum, care este periodicitatea curatarii cosului de fum impusa de actele legislative, ce act tehnico-legislativ impune existenta usii pentru inspectie si curatare a cosului de fum – acestea sunt cateva dintre intrebarile care isi gasesc raspunsul in acest volum.

Al doilea titlu, „Securitatea si sanatatea in munca pentru cosari”, este un ajutor pentru elaborarea instructiunilor interne de securitate si sanatate in munca. Lucrarea, elaborata de d-nii Ionel PRICOP – inspector SSM, Bogdan Petrisor MANEA – cadru tehnic PSI, Florin CETATEANU si Cristian CETATEANU, ofera masuri privind activitatea lucratorilor, masuri de prevenire si protectie la locul de munca, masuri de prevenire si protectie pentru echipamentele de munca, lucrul la inaltime etc.

In concluzie, salutam initiativa „Asociatiei Cosarilor” si uram colectiei „Biblioteca Cosarului” sa aiba cat mai multe si interesante numere.

Cartile se pot comanda de pe site-ul editurii http://www.matrixrom.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video