Iata produsul care evacueaza apa dintr-o casa inundata intr-o ora

109 vizualizari
grundfos2
Distribuie pe

Satenii din Comanesti isi vor putea evacua apa din locuinta in aproximativ o ora, datorita unei pompe donate de Grundfos

Grundfos, liderul mondial in pompe de circulatie, sustine, pentru al treilea an, activitatea Habitat for Humanity si doneaza pompa de care satenii din Comanesti au nevoie.


Solutia la problema lor este o pompa de 220V, specializata in evacuarea apelor uzate provenite din inundatiile din ultimele zile. Pompa va ajunge astazi si va fi pusa in functiune imediat, cu ajutorul voluntatilor de la Habitat Comanesti.
Cele peste 350 gospodarii afectate vor beneficia de pompa de drenaj, prevazuta cu un filtru de aspiratie si cu un regulator de nivel pentru pornire si oprire automata.
Aceasta dispune de o tehnologie speciala pentru a permite trecerea libera a particulelor de 12 mm, fiind potrivita pentru pomparea apei de suprafata, apei subterane si celei pluviale.
Astfel, in cazul unei case de aproximativ 80 metri patrati, cu o inaltime a apei provenite de la inundatii de 30 de cm, apa va fi evacuata la o distanta de 50 de metri pe orizontala, intr-o ora.
In afara pompelor de drenaj cu debite mari, precum cea donata in Comanesti, Grundfos pune la dispozitia utilizatorilor casnici si pompe cu o putere mai mica, respectiv modelele KP BASIC, cu o capacitate 4.5 l/s, si UNILIFT, cu o capacitate de 9 L/S, care ii pot ajuta pe acestia sa preintampine inundarea locuintelor in cazul ploilor torentiale.

In ultima saptamana, in localitatea Comanesti din judetul Bacau, au avut loc inundatii repetate, care au afectat peste 350 de gospodarii, potrivit estimarilor realizate de reprezentantii Habitat for Humanity Romania, ISU Bacau si Primaria Comanesti.
Apa si namolul au afectat in principal beciuri, fundatii, pereti si pardoseli. Habitat for Humanity Romania intervine in comunitate prin filiala sa din Comanesti, alaturi de ISU Bacau si Primaria Comanesti.


Despre Grundfos
Cu o producţie anuala de peste 16 milioane de pompe, Grundfos este cel mai mare producator mondial de pompe de circulatie. Grupele principale de pompe sunt: pompele de circulaţie pentru incalzire si aer conditionat, pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare.
In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor.
Grupul Grundfos este reprezentat prin peste 80 de companii in mai bine de 55 de tari. Suplimentar, produsele Grundfos sunt vandute si in alte tari prin distribuitori locali.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video