Renexpo BIH2018

Romenvirotec 2018

Romenvirotec 2018
Frequency
annual
Edition
25
Country
Romania
City
Bucharest
Location
Centrul Expozitional ROMEXPO

ROMENVIROTEC se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

ROMENVIROTEC se va desfaura in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPOENERGIE, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN si ANTIQUE MARKET.

ROMENVIROTEC este o platforma importanta atat pentru progresul tehnologic, cat si pentru educarea publicului in vederea adoptarii unei atitudini responsabile fata de mediu. De asemenea, este locul potrivit pentru a prezenta in avanpremiera pe piata tehnologii si proiecte noi, care au implicat cercetare si investitii. Participantii vor avea ocazia sa participe la conferintele, seminariile si workshop-urile care vor fi organizate pe durata expozitiei si care au ca scop sa contribuie la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator din Romania.

Fiecare eveniment ofera oportunitatea unica de a face schimb de cunostinte, de a forma noi relatii de afaceri si de a discuta problemele care conteaza cel mai mult pentru afacerea Dumneavoastra si pentru industria protectiei mediului.

La ROMENVIROTEC 2018 veti gasi solutii la problemele de mediu, modalitati ‘verzi’ de economisire a energiei, reducere a poluarii si de reciclare. In centrul atentiei vor fi: managementul deseurilor, solutii de tratare a deseurilor, noi tehnologii in tratarea apelor reziduale, aspecte legate de legislatia si normele europene: o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi in mod constant si intentioneaza sa furnizeze produse si servicii de calitate.

Program de vizitare:
8-10 martie 2018 (miercuri-vineri): intre 10.00-18.00
11 martie 2018 (sambata): intre 10.00-16.00

http://www.romenvirotec.ro/

Organizer

Romexpo
Marasti Blvd, nr. 65-67 C.P. 32-3,
cod 011465, Bucuresti, Romania
Tel: +40 21 207.70.00
romexpo@romexpo.ro
http://www.romexpo.ro/