Stati intr-o locuinta veche? Top 3 obiecte sanitare pe care trebuie sa le schimbati

904 vizualizari
Wirquin
Distribuie pe

Stați într-o locuință veche?
Iată de ce trebuie să acordați o atenție sporită instalațiilor sanitare

Recondiționarea băii dumneavoastră nu este un moft, ci o necesitate, mai ales dacă locuiți într-o casă sau un apartament construit cu câteva zeci de ani în urmă. Pe lângă faptul că a intra într-o baie modernă este o plăcere, în unele cazuri, schimbarea instalațiilor sanitare vă poate scuti de foarte multe neplăceri, prevenind scurgerile și chiar inundațiile. În plus, reprezintă o condiție esențială pentru a beneficia de o igienă corespunzătoare. Wirquin, producător internațional de echipamente sanitare inovatoare, vă prezintă top 3 obiecte sanitare pe care trebuie să le schimbați pentru o baie sigură și curată.

1. Vasul de toaletă

Durata medie de viață a unui vas de toaletă este de 50 de ani. Așadar, dacă vârsta locuinței dumneavoastră se apropie de jumătatea unui secol este bine să nu mai așteptați până când va ceda și să îl înlocuiți cu altul nou. Depunerile de calcar, fisurarea porțelanului, debitul scăzut atunci când trageți apa sau apariția unor probleme frecvente care necesită chemarea unui instalator sunt doar câteva semne care ar trebui să vă indice că este nevoie de o schimbare. În plus, un vas de toaletă foarte vechi poate fi o bună gazdă pentru numerose microorganisme, care pot provoca o mulțime de boli, de la furuncule și până la diaree sau infecții urinare. Instalarea unei toalete noi poate fi cea mai bună opțiune, mai ales când produsele existente pe piață au multiple beneficii și funcții.

tevi sisteme sanitare

2. Țevile

Clădirile vechi au sisteme de instalații sanitare confecționate din fontă, plumb sau oțel galvanizat. Odată cu trecerea anilor, acestea se degradează, ruginesc și se pot fisura, existând riscul producerii unor inundații. Majoritatea sistemelor sanitare moderne utilizează țevi PVC, care oferă o rezistență mai mare în timp. Wirquin utilizează o gamă largă de racorduri extensibile și flexibile, care permit montarea oricărui vas de toaletă cu foarte mare ușurință.

3. Sistemul de scurgere    sistem de scurgere baie

În general, motivul pentru care apa se adună pe podeaua băii este din cauza acumulării de calcar și impurități din interiorul unei scurgeri care nu mai funcționează așa cum trebuie. De asemenea, este posibil ca un obturator înfundat să creeze probleme permanente ce vor necesita atenția unui instalator și schimbarea sifonului sau a rigolei de duș.

Venisio expert, noua generație de rigole de la Wirquin, îmbină cu succes elementele versatile de proiectare, cu designul modern și dezvoltarea tehnologică, oferind posibilitatea unei instalări ușoare. Confecționate din oțel inoxidabil, acestea pot fi montate prin intermediul unor picioare reglabile, de înălțime redusă (8,9 cm), sub nivelul podelei, oferind astfel un aspect modern.

O casă veche vine cu personalitatea sa, însă câteva îmbunătățiri vă vor ajuta să îi mențineți farmecul pentru un timp mai îndelungat. Evitați incidentele nedorite și optați pentru produse sanitare de calitate, potrivite designului băii dumneavoastră.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video